Overslaan en naar de inhoud gaan
Allrackets.com

Allrackets.com, sponsor van Van Zijderveld

Allrackets.com uit Delft is de nieuwe sponsor van badmintonvereniging Van Zijderveld uit Amstelveen. Allrackets.com en Van Zijderveld zijn een overeenkomst aangegaan voor een periode van drie jaar. De Amstelveense badmintonvereniging verwacht met Allrackets.com een deskundige leverancier van sportkleding en badmintonmaterialen met uitstekende service aan zich te hebben verbonden.

Alle leden van de vereniging kunnen bij Allrackets.com tegen scherpe prijzen hun sportaankopen doen (excl. shuttles, snaren en bespanmachines). Voor leden van Van Zijderveld is de kortingscode: "vanzijderveld" (zie ook de nieuwsbrief van 6 augustus 2019).

Ik zie de samenwerking met BV van Zijderveld enorm zitten, alle gesprekken waren tot nu toe positief en ik hoop op een langdurige samenwerking”, aldus een zeer contente Michel da Silva, eigenaar van Alllrackets.com uit Delft.

Ook Jurjen Douma, voorzitter van badmintonvereniging Van Zijderveld, is zeer te spreken over de nieuwe samenwerking. “Allrackets.com heeft onze vereniging de beste aanbieding gedaan waar niet alleen de competitieteams van profiteren, maar de gehele vereniging in de gelegenheid wordt gesteld tegen zeer scherpe prijzen sportmaterialen te kopen”.