Overslaan en naar de inhoud gaan

updates en verhalen


 • FAQ
  shuttles
  Wanneer kan ik gaan badmintonnen?
  Alle clubleden en nieuwsbrief abonnees krijgen bericht over de startdatum van de clubactiviteiten. Wil je kennismaken met badminton en wil jij op de hoogte worden gehouden wanneer we weer starten? Lees dan dit bericht.
 • UPDATE!
  coronavirus
  Alle activiteiten afgelast tot en met 28 april 2020
  Vanwege het coconavirus zijn alle activiteiten bij badmintonvereniging Van Zijderveld afgelast tot en met 28 april 2020. Hiermee handelt de vereniging in overeenstemming met de richtlijnen van de overheid en sportbonden.
 • versterken team 1e divisie
  Kom jij onze 1e divisie teams versterken?
  Wil jij serieus werk maken van jouw ambitie in het nieuwe badmintonseizoen? Zo ja, kom dan nu onze teams in de 1e divisie van de bondscompetitie versterken. Onze vereniging wil met jou graag een volgende stap omhoog maken. Wacht niet en reageer...
 • corona
  Coronavirus; zo voorkom je besmetting en verspreiding!
  In verband met de recente nieuwsberichten rondom het coronavirus informeert het bestuur jullie bij deze hoe het risico op eventuele besmettingen en verspreiding te beperken. Lees dit bericht.
 • KAMPIOEN
  team 8 kampioen
  Team 8 kampioen in de 8e divisie

  Via een overwinning in de laatste competitiewedstrijd heeft Van Zijderveld 8 het kampioenschap in de 8e divisie veilig gesteld. De club en sponsor Allrackets.com feliciteren alle spelers met dit mooie resultaat.