Overslaan en naar de inhoud gaan

updates en verhalen


 • Junior Master
  Inschrijving Junior Master Van Zijderveld 2019 geopend.
  Het Junior Master Van Zijderveld vindt plaats op zaterdag 16 en zondag 17 maart in sporthal De Meerkamp. Inschrijven kan tot zondag 24 februari 2019.

  Met op zaterdag een marktkraam van www.online-badmintonwinkel.nl, voor alle badmintonmaterialen. Van Zijderveld organiseert ook een verloting met leuke prijzen.
 • eredivisie
  Van Zijderveld kent moeizaam dubbelweekend
  Badmintonvereniging Van Zijderveld sluit de eredivisie badminton competitie af met twee verlieswedstrijden. De Amstelveense badmintonclub ligt nog wel op koers voor handhaving op het hoogte niveau.
 • etentje
  Uitnodiging etentje afsluiting najaarscompetitie
  Om het competitieseizoen gezamenlijk af te sluiten nodigt Van Zijderveld je van harte uit voor een gezamenlijk etentje op zondag 10 februari, aanvang 19.00 uur, bij restaurant "De Chinese Muur" van de familie Chen in Kudelstraat. We stellen het zeer op prijs als ook jij erbij bent. Supporters van onze club zijn ook van harte welkom.
 • Van Zijderveld team 1
  Van Zijderveld speelt voor handhaving in laatste speelronde eredivisie

  Van Zijderveld team 1 speelt voor handhaving in de badminton eredivisie In haar laatste speelronde en dubbelweekend op 19 en 20 januari.

 • eredivisie
  Van Zijderveld en Roosterse verdelen de punten

  De eredivisiewedstrijd Van Zijderveld vs Roosterse @DeMeerkamp #Amstelveen op zaterdag 12/1 eindigde in 4-4. Al met al een goed resultaat, waarmee de Amstelveners hun positie in de middenmoot van de ranglijst verstevigen en zicht op handhaving in de eredivisie houden.