Overslaan en naar de inhoud gaan

updates en verhalen


 • 50 jaar
  Van Zijderveld: 50 jaar en vol ambitie
  Badmintonvereniging Van Zijderveld bestaat dit jaar 50 jaar. De badmintonners uit Amstelveen hebben in dit jubileumjaar de ambitie om wederom de stap naar de Nederlandse eredivisie te maken. Het enthousiasme bij talenten in de regio Amsterdam voor badmintonnen bij Van Zijderveld draagt daaraan bij.
 • drukte auto's
  Verkeersdrukte rond scholen Sportlaan: Amstelveen overweegt aanpassing schooltijden
  Amstelveen - De verkeersveiligheid bij de grote scholen in de omgeving van de Sportlaan is dermate in het geding dat gemeente Amstelveen in overleg is met het Amstelveen College, het Hermann Wesselink College (HWC) en de International School of Amsterdam over aangepaste starttijden van de scholen.
 • nationale sportweek
  Badminton doet wat met je!
  ​​​​​​​Wil je badminton zelf ook eens beleven? Tijdens de NOC*NSF Nationale Sportweek van 17 tot en met 26 september biedt badmintonvereniging Van Zijderveld op maandag- en donderdagochtend om 10:00 uur recreatief badminton aan in sporthal De Meerkamp, Van der Hooplaan 239 in Amstelveen.
 • allsports
  Grand Café All Sports & Van Zijderveld: De perfecte match!
  Gastvrijheid en gastronomie zijn de sleutelwoorden van Grand Café All Sports. De kaart is veelzijdig en de bediening vlot en vriendelijk. Op zoek naar een locatie voor jouw feestje? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!
 • NOTEER!
  badmintonnet
  Overzicht teamtaken thuiswedstrijden
  Bij Van Zijderveld maken de competitieteams ombeurten sporthal De Meerkamp gereed voor de thuiswedstrijden. Noteer de data wanneer jouw team aan de beurt is.
 • Riya Sivakumar (rechts)
  Eindelijk weer op een podium
  Nu er weer badmintontoernooien op de kalender staan, weten de spelers van Van Zijderveld uit Amstelveen ook weer de weg naar het podium te vinden. Riya Sivakumar winnaar DE4 via afgetekende prestatie! Jochem Manné/Max Strijker (Bavel BC) winnaars in de HD6.
 • competitie
  Competitie indeling bekend gemaakt
  Badmintonvereniging Van Zijderveld is met 15 teams vertegenwoordigd in de bonds- (senioren) en regiocompetitie (jeugd) 2021/2022 van Badminton Nederland. Het wedstrijdoverzicht is op deze website gepubliceerd. Noteer de speeldata van jouw team alvast in je agenda.