Overslaan en naar de inhoud gaan

updates en verhalen


 • team 1
  Eredivisie Van Zijderveld verwelkomd Velo
  Zaterdag 3 november staat de thuiswedstrijd van Van Zijderveld tegen Velo uit Wateringen op het programma in de eredivisie badminton. In deze wedstrijd staat de eerste plaats van Van Zijderveld in de degradatiepoule op het spel. De klassering is van belang voor het aantal bonuspunten dat een team mee krijgt in de strijd tegen uiteindelijke degradatie.

  Eredivisie: Van Zijderveld - Velo (Wateringen)
  Sporthal De Meerkamp
  Aanvang: 18.00 uur

  S U P P O R T  J O U W   T E A M
 • team 1 line-up
  Verzwakt Van Zijderveld verliest van Roosterse

  Een verzwakt Van Zijderveld geeft een 3-1 voorsprong weg in beide enkelspelen 2 en beide mixen. Roosterse pakt alsnog een 5-3 winst en nadert Van Zijderveld tot op twee punten op de ranglijst.

 • team 1
  Eredivisie Van Zijderveld - DKC: strijd om plaats 5
  In de 7e ronde van de eredivisie badminton competitie speelt Van Zijderveld thuis tegen DKC (Den Haag) op zaterdag 20 oktober. Het belooft een spannende wedstrijd te worden met als inzet plaats 5, die recht geeft op een plek in de kampioenspoule in de tweede helft van de competitie.
 • nieuwsbrief
  Nieuwsbrief Van Zijderveld
  In de week van 20 t/m 27 oktober is het herfstvakantie. Dan is er een weekje geen trainen voor de jeugd en bondsteams uit de 5e divisie en lager. De eredivisie t/m 4e divisie traint wel op donderdag. Controleer deze week of je jouw clubcontributie al hebt betaald. Tenslotte zoeken we nog mensen voor de functie van secretaris en penningmeester in het bestuur van onze mooie club. Bekijk hier de nieuwsbrief van 19 oktober
 • factuur
  Heb jij je contributie al betaald?
  In augustus zijn alle leden via ClubCollect benaderd met het verzoek en factuur om de clubcontributie over te maken. Nog niet gedaan? Doe het dan nu!