Overslaan en naar de inhoud gaan

updates en verhalen


 • adidas hoofdsponsor
  Adidas hoofdsponsor badmintonvereniging Van Zijderveld
  Adidas wordt per 1 augustus hoofdsponsor van badmintonvereniging Van Zijderveld en verbindt zich voor drie jaar aan de Amstelveense club.
 • zomerbadminton
  Zomerbadminton in juli en augustus !
  Met ingang van 28 juni organiseert Van Zijderveld zomerbadminton in juli en augustus in sporthal De Meerkamp. Van Zijderveld is erin geslaagd op diverse momenten per week zaalruimte te huren van AmstelveenSport. Bekijk het programma met speeldata, tijden en groepen.
 • versoepelingen per 5 juni
  Versoepelingen voor badminton per 5 juni
  Mits de dalende trend van de coronacijfers doorzet, mogen volwassenen per 5 juni weer binnen en buiten sporten in groepen van maximaal vijftig personen en zonder de verplichte 1,5 meter afstand. Dat betekent dat het vanaf dan ook voor volwassenen weer is toegestaan om te dubbelen.
 • CANCELLED
  jeugdtraining buiten
  Buitentraining jongeren per direct gestopt
  Omdat de coronamaatregelen zijn versoepeld en Van Zijderveld met ingang van woensdag 19 mei sporthal De Meerkamp weer in kan, zijn alle geplande buitentrainingen voor jongeren per direct gestopt. Alle groepen gaan weer de sporthal in.
 • coronaprotocol speelavonden
  Sporthal De Meerkamp gaat open voor badminton
  Met ingang van woensdag 19 mei kan badmintonvereniging Van Zijderveld onder voorwaarden weer badmintonnen in sporthal De Meerkamp. Lees hier verder hoe de club dit organiseert.
  Let op: mondkapjesplicht entreehal en gang naar sporthal De Meerkamp.
 • COMPETITIE
  formulier
  Meld je nu aan voor de najaarscompetitie 21/22
  Heb jij je al aangemeld voor de najaarscompetitie? Doe dat nu via het bijgevoegde aanmeldformulier (pdf). De technische commissie ontvangt jouw aanmelding graag uiterlijk 28 mei aanstaande.
 • LIDMAATSCHAP
  lidmaatschap
  Informatie over jouw lidmaatschap
  Je verlengt jouw lidmaatschap van onze club jaarlijks stilzwijgend per 1 juni. Wil je eventueel opzeggen? Lees dan dit artikel.