Overslaan en naar de inhoud gaan

updates en verhalen


 • NOTEER!
  badmintonnet
  Overzicht teamtaken thuiswedstrijden
  Bij Van Zijderveld maken de competitieteams ombeurten sporthal De Meerkamp gereed voor de thuiswedstrijden en zijn de teams lijnrechter bij de thuiswedstrijden van team 1 (1e Divisie). Noteer de data in het schema.
 • Susam en Sophie
  Van Zijdervelders geplaatst op RSK Noord-Holland
  Op de Regionale Senioren Kampioenschappen badminton van Noord-Holland op 23 en 24 november 2019 zijn Van Zijderveld speelsters Susan Li als 2e in de DE1 en Sophie li als 2e in de DE6 geplaatst. Veel succes!
 • pci nederland
  PCI Nederland, all to keep you going
  Jouw business optimaliseren is waar het ons om gaat en je werkomgeving is slechts een middel tot een doel. Het is voor jou bijzaak, voor PCI de allerbelangrijkste bijzaak.
  PCI Nederland, supporter van Van Zijderveld stelt zich voor.
 • DOE MEE!
  vennewater jeugdtoernooi 2019
  Vennewater Kerstvakantie jeugdtoernooi 2019
  Op vrijdag 27 en zaterdag 28 december 2019 organiseert badmintonvereniging 't Vennewater (Heiloo) in de Kerstvakantie het Vennewater Open Jeugdtoernooi. Spelen staat voorop. Meedoen en plezier beleven aan het spelletje zijn belangrijker dan het resultaat.
 • team 1
  Van Zijderveld 1 niet voorbij directe concurrent

  In de degradatiestrijd in de 1e divisie slaagt Van Zijderveld 1 er niet in directe concurrent Vennewater 1 te passeren. Het Amstelveense team verliest de uitwedstrijd in Heiloo met 5-3.

 • team 6
  Van Zijderveld 6 sleept gelijkspel uit het vuur

  In het badmintonduel in de staart van de 5e divisie sleept Van Zijderveld 6 in de uitwedstrijd tegen Vennewater 8 een gelijkspel uit het vuur en blijft de onderlinge marge van 2 wedstrijdpunten in Amstelveens voordeel ongewijzigd.

 • jaarwisseling
  Kerstvakantie bij Van Zijderveld
  Badmintonvereniging Van Zijderveld is in de Kerstvakantie gesloten van maandag 23 december t/m zondag 5 januari 2020.
  Let op: er is wel training voor de teams in de 1e t/m 4e divisie op maandag 30 december en donderdag 2 januari.