Overslaan en naar de inhoud gaan

updates en verhalen Competitie • versterk 1e divisie
  Kom jij ons 1e divisie team versterken?
  Wil jij serieus werk maken van jouw badminton ambitie? Zo ja, kom dan nu ons team in de 1e divisie van de bondscompetitie versterken. Onze vereniging wil met jou graag de volgende stap omhoog maken. Wacht niet en reageer...
 • competitie
  Intentie uitspelen competities
  Badminton Nederland heeft naar aanleiding van de persconferentie van het kabinet op 14 januari jl. besloten om de lopende competities (nog) door te laten gaan zodra dit is toegestaan. Het streven is om de competities uit te spelen.
 • NOTEER!
  badmintonnet
  Overzicht teamtaken thuiswedstrijden
  Bij Van Zijderveld maken de competitieteams ombeurten sporthal De Meerkamp gereed voor de thuiswedstrijden. Noteer de data wanneer jouw team aan de beurt is.
 • competitie
  Badminton Nederland zet alle competities definitief stop
  Badminton Nederland heeft besloten om per direct alle lopende competities voor dit seizoen te beëindigen.
 • wedstrijd
  Bondscompetitie van start
  De badminton bondscompetitie is gestart. Bekijk de uitslagen van week 1 en het programma van week 2. Van Zijderveld heeft coronarichtlijnen opgesteld en gepubliceerd op deze website. Veel succes allemaal!
 • corona protocol
  Corona protocol bondscompetitie thuiswedstrijden Van Zijderveld
  [UPDATE] Badmintonnen in competitieverband is voorlopig stilgelegd. [VERVALLEN->] Voor de badminton thuiswedstrijden in de bondscompetitie van badmintonvereniging Van Zijderveld in sporthal De Meerkamp is een corona protocol opgesteld. Neem hier goede nota van! Het bestuur wenst iedereen een sportief succesvol en vooral gezond badmintonseizoen toe.
Abonneer op Competitie