Overslaan en naar de inhoud gaan

updates en verhalen Competitie • team 1

  Eredivisie Van Zijderveld verwelkomd Velo

  Zaterdag 3 november staat de thuiswedstrijd van Van Zijderveld tegen Velo uit Wateringen op het programma in de eredivisie badminton. In deze wedstrijd staat de eerste plaats van Van Zijderveld in de degradatiepoule op het spel. De klassering is van belang voor het aantal bonuspunten dat een team mee krijgt in de strijd tegen uiteindelijke degradatie.

  Eredivisie: Van Zijderveld - Velo (Wateringen)
  Sporthal De Meerkamp
  Aanvang: 18.00 uur

  S U P P O R T  J O U W   T E A M
 • team 1 line-up

  Verzwakt Van Zijderveld verliest van Roosterse

  Een verzwakt Van Zijderveld geeft een 3-1 voorsprong weg in beide enkelspelen 2 en beide mixen. Roosterse pakt alsnog een 5-3 winst en nadert Van Zijderveld tot op twee punten op de ranglijst.

 • team 1

  Eredivisie Van Zijderveld - DKC: strijd om plaats 5

  In de 7e ronde van de eredivisie badminton competitie speelt Van Zijderveld thuis tegen DKC (Den Haag) op zaterdag 20 oktober. Het belooft een spannende wedstrijd te worden met als inzet plaats 5, die recht geeft op een plek in de kampioenspoule in de tweede helft van de competitie.
 • Eric Pang

  Uitzege Van Zijderveld in en tegen Hoornse BC

  Van Zijderveld 1 boekt zaterdag 6/10 uitoverwinning op Hoornse BC met 3-5. De club uit Amstelveen komt zo twee punten dichterbij in de strijd om de vijfde plek in de badminton eredivisie. Voor Van Zijderveld stond Eric Pang voor de eerste maal in de line-up.

  Van Zijderveld speelt zaterdagavond 20 oktober 2018 thuis tegen DKC. De wedstrijd start om 18.00 uur in sporthal De Meerkamp in Amstelveen.

  S U P P O R T  J O U W  T E A M !
 • van Zijderveld

  Van Zijderveld op jacht naar plaats 5

  Na de 5-3 nederlaag tegen Almere op zaterdag herstelde Van Zijderveld zich zondag 30/9 tegen Duinwijck in de thuiswedstrijd in De Meerkamp #Amstelveen. Van Zijderveld kon na deze wedstrijd 4 punten bijschrijven en staat nu met 18 punten gedeeld zesde op 1 punt van het als 5e geplaatste DKC.

  S U P P O R T  J O U W  T E A M !
 • Van Zijderveld

  Van Zijderveld neemt drie punten mee uit Almere

  In een heerlijke wedstrijd tegen Van Zijderveld werd het 5-3 voor de Almeerders. Natuurlijk ging alle aandacht uit naar de wedstrijd tussen de 16-jarige Amy Tan en de 41-jarige voormalig Europees en zevenvoudig Nederlands kampioene Jie Yao.
Abonneer op Competitie