Overslaan en naar de inhoud gaan

updates en verhalen Competitie • eredivisie

  Van Zijderveld kent moeizaam dubbelweekend

  Badmintonvereniging Van Zijderveld sluit de eredivisie badminton competitie af met twee verlieswedstrijden. De Amstelveense badmintonclub ligt nog wel op koers voor handhaving op het hoogte niveau.
 • etentje

  Uitnodiging etentje afsluiting najaarscompetitie

  Om het competitieseizoen gezamenlijk af te sluiten nodigt Van Zijderveld je van harte uit voor een gezamenlijk etentje op zondag 10 februari, aanvang 19.00 uur, bij restaurant "De Chinese Muur" van de familie Chen in Kudelstraat. We stellen het zeer op prijs als ook jij erbij bent. Supporters van onze club zijn ook van harte welkom.
 • Van Zijderveld team 1

  Van Zijderveld speelt voor handhaving in laatste speelronde eredivisie

  Van Zijderveld team 1 speelt voor handhaving in de badminton eredivisie In haar laatste speelronde en dubbelweekend op 19 en 20 januari.

 • eredivisie

  Van Zijderveld en Roosterse verdelen de punten

  De eredivisiewedstrijd Van Zijderveld vs Roosterse @DeMeerkamp #Amstelveen op zaterdag 12/1 eindigde in 4-4. Al met al een goed resultaat, waarmee de Amstelveners hun positie in de middenmoot van de ranglijst verstevigen en zicht op handhaving in de eredivisie houden.

 • team 1

  Van Zijderveld strijdt om koppositie Handhavingspoule

  In de eredivisie strijdt Van Zijderveld met Roosterse en Amersfoort om de koppositie in de Handhavingspoule. Zondag 6 januari staat de thuiswedstrijd (op papier) met Amersfoort op het programma. Aanvang 14:00 uur in de Juliana van Stolberghal in AMERSFOORT.

  S U P P O R T  J O U W   T E A M
 • Winst Susan Li

  Van Zijderveldse Susan Li scoort in eredivisie

  Susan Li wint haar eerste dames enkel 2 in de eredivisie in een ware thriller met de uitslag 14-21, 22-20, 22-20. Gefeliciteerd! Overigens verliest Van Zijderveld de wedstrijd tegen Smashing uit Wijchen met 3-5.
Abonneer op Competitie