Overslaan en naar de inhoud gaan

updates en verhalen Competitie • versterken team 1e divisie
  Kom jij onze 1e divisie teams versterken?
  Wil jij serieus werk maken van jouw ambitie in het nieuwe badmintonseizoen? Zo ja, kom dan nu onze teams in de 1e divisie van de bondscompetitie versterken. Onze vereniging wil met jou graag een volgende stap omhoog maken. Wacht niet en reageer...
 • KAMPIOEN
  team 8 kampioen
  Team 8 kampioen in de 8e divisie

  Via een overwinning in de laatste competitiewedstrijd heeft Van Zijderveld 8 het kampioenschap in de 8e divisie veilig gesteld. De club en sponsor Allrackets.com feliciteren alle spelers met dit mooie resultaat.

 • KAMPIOEN
  kampioen
  Team 2, kampioen in het zonnetje gezet
  Van Zijderveld 2, kampioen in de 2e divisie van de badminton bondscompetitie, werd vandaag na de laatste competitieronde nogmaals in het zonnetje gezet. Het team dankt de club, familie, vrienden en sponsoren @AllRackets @VICTOR__Europe voor hun support.
 • team 1
  Badmintonners Van Zijderveld Amstelveen zien inzet beloont
  Van Zijderveld 1 sluit de competitie af met een 6-2 uitoverwinning bij BC Duinwijck (Haarlem) en handhaaft zich in de 1e divisie van de badminton bondscompetitie. Van harte gefeliciteerd!
 • team 1
  Van Zijderveld 1 speelt “finales” voor handhaving 1e divisie
  Op zaterdag 8 februari was sporthal De Meerkamp het toneel van de badmintonkraker tussen Van Zijderveld 1 en Vennewater 1 (Heiloo). Beide teams zijn al weken in een hevige onderlinge strijd om handhaving in de 1e divisie van de badminton bondscompetitie.
 • team 1
  Support team 1 op zaterdag 8 februari!
  Zaterdag 8 februari staat de kraker Van Zijderveld 1 tegen Vennewater 1 op het programma in de 1e divisie. Een goed resultaat is super belangrijk. Support jouw team. Aanvang wedstrijd: 18:00 uur @DeMeerkamp.
Abonneer op Competitie