Overslaan en naar de inhoud gaan

updates en verhalen Toernooi • Afgelasting Junior Master 2021
  Junior Master Van Zijderveld 2021 afgelast
  Vanwege de ingestelde maatregelen ter bestrijding van het coronavirus wordt het Junior Master Van Zijderveld 2021 afgelast. Het toernooi maakt deel uit van het landelijk Junior Masters circuit en staat jaarlijks eind februari/begin maart op de speelkalender. Het toernooi is elk jaar zeer in trek bij de junioren-top.
 • LRTT
  Geen Landelijk Recreanten Team Toernooi (LRTT) in 2021
  De organisatie van het Landelijk Recreanten Team Toernooi (LRTT) heeft besloten om het toernooi dit jaar niet door te laten gaan. Het toernooi stond gepland voor maart 2021 in Arnhem.
 • Dutch Junior
  Yonex Dutch Junior 2021 afgelast
  BC Duinwijck heeft tot hun spijt moeten besluiten de Yonex Dutch Junior International 2021 af te gelasten. De wereldwijde coronasituatie maakt het onmogelijk het toernooi van 3 t/m 7 maart 2021 te organiseren.
 • racket met shuttle
  Uitnodigingen deelname toernooien

  Onze vereniging ontvangt regelmatig uitnodigingen voor deelname aan toernooien voor recreatieve- en competitiespelers. Een selectie van deze toernooien wordt geplaatst op de pagina "toernooien". Misschien zit er wat voor jou tussen.

 • Sophie Li
  Podiumplaatsen voor Amstelveense badmintonners op Junior Master Van Zijderveld
  Van Zijdervelder Jochem Manné (ME-U15), Sophie Li (GD-U15) en Prakruti Behera/Ritasri Mandal (VD-U11) stonden allen in een finale van het Junior Master Van Zijderveld, editie 2020. Felicitaties aan alle deelnemers met hun behaalde podiumplaatsen.
 • junior master
  Amstelveen twee dagen toneel van beste Nederlandse jeugd badminton

  Sporthal De Meerkamp in Amstelveen staat aanstaand weekend 15 en 16 februari in het teken van het Van Zijderveld Junior Master badminton met meer dan 110 deelnemers in de leeftijd van 11 t/m 17 jaar.

Abonneer op Toernooi