Overslaan en naar de inhoud gaan

updates en verhalen Training • rackets
  Test je nieuwe badmintonracket

  Wist je dat je bij Van Zijderveld op speelavonden in sporthal De Meerkamp nieuwe badmintonrackets kunt uitproberen voordat je tot aankoop overgaat? De rackets zijn beschikbaar gesteld door Victor International en Allrackets.com.

 • mc IBIS
  Van Zijderveld versterkt topsportvisie via samenwerking met Medisch Centrum IBIS
  Badmintonvereniging Van Zijderveld verzekert zich via samenwerking met Medisch Centrum IBIS van sportmedische ondersteuning bij sportieve (topsport) doelstellingen van de vereniging.
 • buitentraining
  Badminton buitentraining jeugd
  Op maandag 22 en woensdag 24 juni kan de jeugd in de leeftijdsgroepen 7-12 en 13-18 deelnemen aan een badminton buitentraining. In verband met de cotronamaatregelen is een aantal voorwaarden verbonden aan deelname. Houd je aan deze regels en schrijf je snel in.
 • Mireille van Daal
  Mireille van Daal versterkt trainersstaf jeugd

  Mireille van Daal versterkt de trainersstaf van de jeugd op de vrijdagtraining met ingang van medio februari. De vereniging heet haar (weer) van harte welkom en veel trainingsplezier.

 • verboden
  Draag goede zaal sportschoenen!
  Draag goede zaal sportschoenen in sporthal De Meerkamp. Leden (jeugd/senioren) met buitenschoenen of sportschoenen met zwarte zolen zullen niet aan de training kunnen deelnemen.
 • Rick Prins
  Rick Prins als hoofdtrainer/coach terug op het oude nest
  Badmintonvereniging Van Zijderveld presenteert Rick Prins als nieuwe hoofdtrainer/ coach. Rick krijgt met ingang van het nieuwe badmintonseizoen de leiding over de training en coaching van de teams in de 1e t/m 4e divisie van de Bondscompetitie. De club is verheugd met zijn komst en wenst hem alvast veel succes.
  Rick Prins stelt zich graag zelf aan jullie voor.
Abonneer op Training