Overslaan en naar de inhoud gaan
verboden

Draag goede zaal sportschoenen!

Draag goede zaal sportschoenen in sporthal De Meerkamp. Leden (jeugd/senioren) met buitenschoenen of sportschoenen met zwarte zolen zullen niet aan de training kunnen deelnemen.

Sport op goede sportschoenen! Dit is ook bij badminton heel belangrijk. Goede sportschoenen vangen de belasting beter op bij het vele draaien, springen, afzetten en sprinten. In sporthal De Meerkamp zijn straatschoenen en sportschoenen met zwarte zolen verboden. Onder straatschoenen zit altijd vuil en zwarte zolen geven af. Beide zijn slecht voor het behoud van onze mooie houten vloer in De Meerkamp.

Beste ouders van jeugdleden,

Wij willen met dit bericht dat ook in de zaal is uitgereikt een aantal dingen melden die ons is opgevallen tijdens de trainingen in sporthal De Meerkamp.

We zien diverse spelers trainen op straatschoenen, de verkeerde soort sportschoenen en/of sportschoenen met zwarte zolen.

Straatschoenen en sportschoenen met zwarte zolen zijn verboden in sporthal De Meerkamp.

Het is voor uw kind zijn/haar gezondheid van groot belang dat er gesport wordt op de  juiste soort schoenen. Zo worden blessures voorkomen.

Wij gaan met ingang van 1 oktober strenger kijken naar de schoenen die worden gedragen en zullen deelnemers met straatschoenen of schoenen met zwarte zolen niet meer toelaten tot de training.

Voorbeelden goede sportschoenen

Enkele voorbeelden van goede sportschoenen treft u hieronder aan. Deze schoenen zijn verkrijgbaar via www.allrackets.com, één van onze sponsoren.

sportschoenen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sportschoenensportschoenen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze sportschoenen zijn ook verkrijgbaar bij andere sportzaken.

Voor vragen kan u terecht bij één van onze trainers/jeugdbegeleiders in sporthal De Meerkamp, of bij de vaak aanwezige bestuursleden.

Trainer en Bestuur Badmintonvereniging Van Zijderveld.

Tags