Overslaan en naar de inhoud gaan

updates en verhalen Bestuur • nieuwsbrief

  Nieuwsbrief Van Zijderveld, april 2019

  De nieuwsbrief van april 2019 bevat ondermeer de introductie van Rick Prins als nieuwe hoofdtrainer/ coach en wijziging van de trainingstijden met ingang van april 2019. Bekijk hier de nieuwsbrief van 23 maart.
 • uitnodiging Kersttoernooi

  Uitnodiging Familie Kersttoernooi

  Van Zijderveld nodigt je van harte uit voor het familie Kersttoernooi op vrijdag 21 december. Een gezellige avond voor alle leden van jong tot oud, vrienden en sponsoren met lekkere hapjes, muziek en (badminton) beweging. Aanvang 18.00 uur in sporthal De Meerkamp.
 • factuur

  Heb jij je contributie al betaald?

  In augustus zijn alle leden via ClubCollect benaderd met het verzoek en factuur om de clubcontributie over te maken. Nog niet gedaan?
  Voorkom incassokosten en betaal vóór 1 december 2018.
 • verboden

  Contrôle op dragen juiste sportschoenen!

  Met ingang van 1 oktober gaat onze club beter controleren op het dragen van de juiste sportschoenen in sporthal De Meerkamp. Leden (jeugd/senioren) met buitenschoenen of sportschoenen met zwarte zolen zullen niet aan de training kunnen deelnemen.
 • artikel amstellandsport

  Van Zijderveld; legendarische familieclub!

  "Van Zijderveld; legendarische familieclub", luidt de kop van het hoofdartikel in AmstellandSport. Onder de kop "Topbadminton in Amstelveen" levert Van Zijderveld ook de voorpagina. 40.000 huishoudens in Amstelveen e.o. komen deze maand in contact met onze badmintonvereniging.
 • clubcollect

  Nieuwe betaalwijze contributie lidmaatschap.

  Van Zijderveld is een samenwerking aangegaan met ClubCollect voor het innen van de lidmaatschapscontributie. Clubcollect is een betaalsysteem dat inspeelt op betaalgemak anno nu en verenigingen, de inzet van vrijwilligers en de leden ondersteunt.
Abonneer op Bestuur