Overslaan en naar de inhoud gaan
U p d a t e s   e n   v e r h a l e n
Organisatie


 • Clubkas campagne

  Steun Van Zijderveld via de Rabobank Clubkas Campagne

  Laat jouw stem horen en steun onze club! Van maandag 1 oktober tot en met vrijdag 12 oktober 2018 mag je als lid van Rabobank Amstel en Vecht op ons stemmen. Wij ontvangen het aantal op Van Zijderveld uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is!
 • grote clubactie

  Help ons via Grote Clubactie aan spelmaterialen jeugd

  Jeugdleden van Van Zijderveld starten op maandag 17 september met de lotenverkoop van de Grote Clubactie. Vanaf die dag gaan zij langs de deuren om inkomsten op te halen voor onze club.
 • nieuwsbrief

  Nieuwsbrief Van Zijderveld

  In de nieuwsbrief van 2 september staan de volgende berichten: start badmintonseizoen op 3 september, support Van Zijderveld tijdens kick-off Eredivisie op 8 september, update competitie-indeling, factuur clubcontributie. Veel leesplezier!
 • clubcollect

  Nieuwe betaalwijze contributie lidmaatschap.

  Van Zijderveld is een samenwerking aangegaan met ClubCollect voor het innen van de lidmaatschapscontributie. Clubcollect is een betaalsysteem dat inspeelt op betaalgemak anno nu en verenigingen, de inzet van vrijwilligers en de leden ondersteunt.
 • vrijwilliger

  Geef jij van Zijderveld een boost?

  Heb jij zin om met ons Van Zijderveld verder op de (badminton) kaart te zetten? Wij zijn op zoek naar jouw talent! Kom ons bestuur als secretaris of penningmeester versterken of zet je als vrijwilliger in voor een leuke activiteit. Bekijk ook het filmpje in het bericht.
 • vrienden

  Word "Vriend van Van Zijderveld"

  Draagt u badmintonvereniging Van Zijderveld een warm hart toe? Zo ja, word dan "Vriend van Van Zijderveld" en help de club met een vrijwillige financiële bijdrage.
  In de eerste week van september zijn tot de "Vrienden van Van Zijderveld" toegetreden Maikel Spruyt en Haico Mulder.
Abonneer op Organisatie