Overslaan en naar de inhoud gaan

updates en verhalen Organisatie • nieuwsbrief

  Nieuwsbrief Van Zijderveld

  In de week van 20 t/m 27 oktober is het herfstvakantie. Dan is er een weekje geen trainen voor de jeugd en bondsteams uit de 5e divisie en lager. De eredivisie t/m 4e divisie traint wel op donderdag. Controleer deze week of je jouw clubcontributie al hebt betaald. Tenslotte zoeken we nog mensen voor de functie van secretaris en penningmeester in het bestuur van onze mooie club. Bekijk hier de nieuwsbrief van 19 oktober
 • factuur

  Heb jij je contributie al betaald?

  In augustus zijn alle leden via ClubCollect benaderd met het verzoek en factuur om de clubcontributie over te maken. Nog niet gedaan? Doe het dan nu!
 • artikel amstellandsport

  Van Zijderveld; legendarische familieclub!

  "Van Zijderveld; legendarische familieclub", luidt de kop van het hoofdartikel in AmstellandSport. Onder de kop "Topbadminton in Amstelveen" levert Van Zijderveld ook de voorpagina. 40.000 huishoudens in Amstelveen e.o. komen deze maand in contact met onze badmintonvereniging.
 • grote clubactie

  Help ons via Grote Clubactie aan spelmaterialen jeugd

  Jeugdleden van Van Zijderveld starten op maandag 17 september met de lotenverkoop van de Grote Clubactie. Vanaf die dag gaan zij langs de deuren om inkomsten op te halen voor onze club.
 • clubcollect

  Nieuwe betaalwijze contributie lidmaatschap.

  Van Zijderveld is een samenwerking aangegaan met ClubCollect voor het innen van de lidmaatschapscontributie. Clubcollect is een betaalsysteem dat inspeelt op betaalgemak anno nu en verenigingen, de inzet van vrijwilligers en de leden ondersteunt.
 • vrijwilliger

  Geef jij van Zijderveld een boost?

  Heb jij zin om met ons Van Zijderveld verder op de (badminton) kaart te zetten? Wij zijn op zoek naar jouw talent! Kom ons bestuur als secretaris of penningmeester versterken of zet je als vrijwilliger in voor een leuke activiteit. Bekijk ook het filmpje in het bericht.
Abonneer op Organisatie