Overslaan en naar de inhoud gaan

updates en verhalen Organisatie • corona
  Coronavirus; zo voorkom je besmetting en verspreiding!
  In verband met de recente nieuwsberichten rondom het coronavirus informeert het bestuur jullie bij deze hoe het risico op eventuele besmettingen en verspreiding te beperken. Lees dit bericht.
 • analytics
  Social media prestaties en online zichtbaarheid
  Via deze momentopname bieden we inzicht in de social media prestaties en online zichtbaarheid van badmintonvereniging Van Zijderveld. Dit is relevant in het belang van ledenwerving/-behoud en om een bijdrage te kunnen leveren aan de zichtbaarheid van onze zakelijke partners.
 • sportcafe de meerkamp
  Sportcafé De Meerkamp, voor het lekkerste softijs van Amstelveen!
  Sportcafé De Meerkamp geeft elke bezoeker een vrolijk, gastvrij en sportief gevoel. Het sportcafé maakt van uw kinder-, familie- of bedrijfsfeestje een onvergetelijk middag of avond. Ook voor het lekkerste softijs van Amstelveen!
 • pci nederland
  PCI Nederland, all to keep you going
  Jouw business optimaliseren is waar het ons om gaat en je werkomgeving is slechts een middel tot een doel. Het is voor jou bijzaak, voor PCI de allerbelangrijkste bijzaak.
  PCI Nederland, supporter van Van Zijderveld stelt zich voor.
 • vrienden
  Word "Vriend van Van Zijderveld"
  Draagt u badmintonvereniging Van Zijderveld een warm hart toe? Zo ja, word dan "Vriend van Van Zijderveld" en help de club met een vrijwillige financiële bijdrage.
 • nieuwsbrief
  Laatste nieuwsbrief in 2019 verzonden
  De laatste nieuwsbrief van 2019 is naar alle abonnees verzonden op 28 november. Noteer de vakantie(s), extra trainingsdagen en bekijk het sponsorbericht. We heten je ook van harte welkom op ons feestelijke Kerst clubtoernooi op vrijdag 20 december.
Abonneer op Organisatie