Overslaan en naar de inhoud gaan

updates en verhalen Organisatie • nieuwsbrief
  Nieuwsbrief Van Zijderveld, oktober 2020 is uit
  In deze nieuwsbrief alles over badmintonnen bij onze vereniging tijdens de gedeeltelijke lockdown met ingang van 14 oktober 2020.
 • LET OP!
  speelavonden tijdens gedeeltelijke lockdown
  Badmintonnen tijdens gedeeltelijke lockdown
  De Rijksoverheid heeft de coronamaatregelen verscherpt met een gedeeltelijke lockdown. De landelijke maatregelen zijn ingegaan op 14 oktober. De gevolgen voor onze vereniging zijn: geen competitie, maximaal 30 personen in de sporthal en alleen enkelen tijdens de training. Lees verder hoe de club dit organiseert.
  Let op: mondkapjesplicht entreehal en gang naar sporthal De Meerkamp.
 • Corona virus update AmstelveenSport
  Update corona maatregelen AmstelveenSport
  Nieuwsbrief van AmstelveenSport met de noodverordening en de informatiebrief over het gebruik van de sportaccomodaties. Deze informatie is ter kennisneming voor geïnteresserden.
 • Allrackets.com
  Allrackets.com, sponsor van Van Zijderveld
  Van Zijderveld presenteert Allrackets.com uit Delft als nieuwe sponsor voor sportkleding en -materialen. Alle leden kunnen bij Allrackets.com tegen scherpe prijzen hun sportaankopen doen.
 • CONTRIBUTIE
  factuur
  Nota's ledencontributie verzonden
  In de 3e week van augustus 2020 hebben alle leden via ClubCollect per e-mail of post een nota voor de clubcontributie over het badmintonseizoen 2020/2021 ontvangen. Het bestuur verzoekt je tijdig te betalen.
 • corona update
  Badminton en Corona update week 26
  Yes, we mogen weer! Vanaf 1 juli is binnensport, onder voorwaarden, weer toegestaan en daar zijn wij ontzettend blij mee. Het bestuur heeft een voorstel voor het spelen in juli en augustus in sporthal De Meerkamp bij AmstelveenSport neergelegd. We verwachten op korte termijn een reactie.
Abonneer op Organisatie