Overslaan en naar de inhoud gaan

updates en verhalen Pers • versterk 1e divisie
  Kom jij ons 1e divisie team versterken?
  Wil jij serieus werk maken van jouw badminton ambitie? Zo ja, kom dan nu ons team in de 1e divisie van de bondscompetitie versterken. Onze vereniging wil met jou graag de volgende stap omhoog maken. Wacht niet en reageer...
 • corona
  Nieuwe harde lockdown: Sporthal De Meerkamp dicht t/m 14 januari
  Het Kabinet heeft in de persconferentie van zaterdag 18 december een nieuwe harde lockdown afgekondigd, die ingaat op zondag 19 december, om 05:00 uur. Door deze harde lockdown worden alle binnensportlocaties zoals De Meerkamp gesloten tot en met 14 januari 2022.
 • GOUD
  WK senioren
  Viermaal goud voor clubleden op WK voor senioren
  Op de wereldkampioenschappen badminton voor veteranen in het Spaanse Huelva pakt Georgy van Soerland-Trouerbach driemaal goud (DE,XD en DD) en Mariëlle van der Woerdt eenmaal een gouden plak (DD) in de categorie 45+. De vereniging feliciteert beiden met dit geweldige succes!
 • 50 jaar
  Van Zijderveld: 50 jaar en vol ambitie
  Badmintonvereniging Van Zijderveld bestaat dit jaar 50 jaar. De badmintonners uit Amstelveen hebben in dit jubileumjaar de ambitie om wederom de stap naar de Nederlandse eredivisie te maken. Het enthousiasme bij talenten in de regio Amsterdam voor badmintonnen bij Van Zijderveld draagt daaraan bij.
 • adidas hoofdsponsor
  Adidas nieuwe kledingsponsor badmintonvereniging Van Zijderveld
  Adidas wordt per 1 augustus kledingsponsor van badmintonvereniging Van Zijderveld en verbindt zich voor drie jaar aan de Amstelveense club.
 • jeugdspeler
  Badminton Training Noord Holland (BTNH) extra training start in september
  Is uw zoon/ dochter enthousiast over badminton? Een aantal clubs in Noord-Holland, waaronder Van Zijderveld, gaat extra regiotraining aanbieden om jeugdtalenten te stimuleren. Het voornemen is om in september met deze trainingen te starten. In dit bericht wordt het initiatief toegelicht, staan de voorwaarden en hoe uw zoon/ dochter zich hiervoor kan aanmelden.
Abonneer op Pers