Overslaan en naar de inhoud gaan

updates en verhalen Pers • corona update
  Badminton en Corona update week 26
  Yes, we mogen weer! Vanaf 1 juli is binnensport, onder voorwaarden, weer toegestaan en daar zijn wij ontzettend blij mee. Het bestuur heeft een voorstel voor het spelen in juli en augustus in sporthal De Meerkamp bij AmstelveenSport neergelegd. We verwachten op korte termijn een reactie.
 • corona update
  Badminton en Corona, update week 25
  Reserveringssysteem voor badmintonverenigingen in ontwikkeling, badmintonpprotocol en shuttles en materiaalgebruik
 • coron update
  Badminton & Corona Update week 23
  Per 1 juli mogen we weer binnen badmintonnen, mits er geen grote stijging komt in het aantal corona gevallen, we hierbij de 1,5 meter afstand tussen sporters bewaren en de voorgeschreven richtlijnen kunnen handhaven. Definitief go/no-go  op persconferentie woensdag 24 juni .
 • coronaupdate
  Badminton & corona update week 22
  Per 1 juli start badmintonnen, mits we de 1,5 meter afstand tussen sporters en de voorgeschreven richtlijnen kunnen handhaven. De leeftijdsgroep tot en met 18 jaar hoeft de 1,5 meter tijdens de sportactiviteit zelf niet te handhaven.
 • logo shuttle
  Van Zijderveld breed vertegenwoordigd in badmintoncompetitie 20/21
  Van Zijderveld meldt 15 teams aan voor de najaarscompetitie 20/21 van Badminton Nederland. Naar verwachting zal het nieuwe badmintonseizoen starten op 1 september.
 • versterken team 1e divisie
  Kom jij onze 1e divisie teams versterken?
  Wil jij serieus werk maken van jouw ambitie in het nieuwe badmintonseizoen? Zo ja, kom dan nu onze teams in de 1e divisie van de bondscompetitie versterken. Onze vereniging wil met jou graag een volgende stap omhoog maken. Wacht niet en reageer...
Abonneer op Pers