Overslaan en naar de inhoud gaan

updates en verhalen Activiteiten • bowlen

  Bowlingavond Van Zijderveld jeugd op 18 juni

  De jeugdcommissie organiseert een supergezellige bowlingavond voor de jeugd op dinsdag 18 juni. Lever je aanmeldingsformuler (+€ 5,00) snel in bij de leiders van de jeugdtraining.
 • uitnodiging Kersttoernooi

  Uitnodiging Familie Kersttoernooi

  Van Zijderveld nodigt je van harte uit voor het familie Kersttoernooi op vrijdag 21 december. Een gezellige avond voor alle leden van jong tot oud, vrienden en sponsoren met lekkere hapjes, muziek en (badminton) beweging. Aanvang 18.00 uur in sporthal De Meerkamp.
 • picknick

  Uitnodiging Picknick Amsterdamse Bos

  [DE PICKNICK GAAT DOOR] Zondag 8 juli organiseert Van Zijderveld een Picknick op de grote speelweide in het Amsterdamse Bos. Leden, broers/zussen, vaders/moeders en familie zijn van harte welkom om met ons een leuke middag te hebben. We verzamelen om 13. 00 uur op de grote speelweide.
 • Diner XL

  Diner XL Van Zijderveld 26 mei 2018

  Om het badmintonseizoen gezamenlijk af te sluiten nodigt Van Zijderveld je graag uit voor een gezamenlijk etentje.
  Reserveer hier je plaats voor het Diner XL Van Zijderveld op zaterdag 26 mei 2018.

 • Jantje Beton

  Jantje Beton Collecte

  Met het collecteren voor Jantje Beton maken collectanten hun club rijk! En leveren ze een belangrijke bijdrage aan buiten spelen. Van Zijderveld doet mee met de Jantje Beton Collecte van 5 t/m 10 maart.
 • jaarafsluiting

  Uitnodiging feestelijke jaarafsluiting vrijdag 22 december

  Alle leden met ouders, kinderen en familie zijn van Harte uitgenodigd op de feestelijke jaarafsluiting op vrijdag 22 december.
Abonneer op Activiteiten