Overslaan en naar de inhoud gaan

updates en verhalen Bond • Eric Pang

  Uitzege Van Zijderveld in en tegen Hoornse BC

  Van Zijderveld 1 boekt zaterdag 6/10 uitoverwinning op Hoornse BC met 3-5. De club uit Amstelveen komt zo twee punten dichterbij in de strijd om de vijfde plek in de badminton eredivisie. Voor Van Zijderveld stond Eric Pang voor de eerste maal in de line-up.

  Van Zijderveld speelt zaterdagavond 20 oktober 2018 thuis tegen DKC. De wedstrijd start om 18.00 uur in sporthal De Meerkamp in Amstelveen.

  S U P P O R T  J O U W  T E A M !
 • van Zijderveld

  Van Zijderveld op jacht naar plaats 5

  Na de 5-3 nederlaag tegen Almere op zaterdag herstelde Van Zijderveld zich zondag 30/9 tegen Duinwijck in de thuiswedstrijd in De Meerkamp #Amstelveen. Van Zijderveld kon na deze wedstrijd 4 punten bijschrijven en staat nu met 18 punten gedeeld zesde op 1 punt van het als 5e geplaatste DKC.

  S U P P O R T  J O U W  T E A M !
 • Van Zijderveld

  Van Zijderveld neemt drie punten mee uit Almere

  In een heerlijke wedstrijd tegen Van Zijderveld werd het 5-3 voor de Almeerders. Natuurlijk ging alle aandacht uit naar de wedstrijd tussen de 16-jarige Amy Tan en de 41-jarige voormalig Europees en zevenvoudig Nederlands kampioene Jie Yao.
 • eredivisie

  Dubbelweekend voor Van Zijderveld 29 en 30 september

  Dubbelprogramma eredivisie voor Van Zijderveld met een uitwedstrijd in en tegen Aviair Almere op zaterdag 29 sept. (19.00 uur) en op zondag 30 sept. de thuiswedsrijd tegen Duinwijck BC in De Meerkamp (13.30 uur).

  S U P P O R T  J O U W  T E A M !
 • Iben en Yao

  Van Zijderveld 1 laat kostbare punten liggen

  De uitwedstrijd tegen BC Amersfoort in de tweede speelronde van de eredivisie badminton leverde Van Zijderveld slechts drie punten op. Door dit resultaat deelt Van Zijderveld voorlopig de 5/6e positie op de ranglijst met Aviair Almere.
 • eredivisie

  Nederlandse Eredivisie badminton: zaterdag 15 sept. Amersfoort vs Van Zijderveld

  Van Zijderveld speelt zaterdagavond 15 september 2018 om 19.00 uur uit tegen BC Amersfoort. De wedstrijd start om 19.00 uur aan de Juliana van Stolberglaan te Amersfoort.

Abonneer op Bond