Overslaan en naar de inhoud gaan

updates en verhalen Bond • logo shuttle
  Van Zijderveld breed vertegenwoordigd in badmintoncompetitie 20/21
  Van Zijderveld meldt 15 teams aan voor de najaarscompetitie 20/21 van Badminton Nederland. Naar verwachting zal het nieuwe badmintonseizoen starten op 1 september.
 • training spelen
  Badminton is ook voor jou!
  Badminton is ook voor jou! Bereik je eigen top bij onze jeugd, rectreatie of competitie. Door corona spelen we zomerbadminton op maandag en donderdag. We noteren graag je belangstelling om in september met ons mee te gaan doen. Of je mee kan doen aan zomerbadminton hangt af van de drukte in de sporthal.
 • pci nederland
  PCI Nederland, all to keep you going
  Jouw business optimaliseren is waar het ons om gaat en je werkomgeving is slechts een middel tot een doel. Het is voor jou bijzaak, voor PCI de allerbelangrijkste bijzaak.
  PCI Nederland, supporter van Van Zijderveld stelt zich voor.
 • versterken team 1e divisie
  Kom jij onze 1e divisie teams versterken?
  Wil jij serieus werk maken van jouw ambitie in het nieuwe badmintonseizoen? Zo ja, kom dan nu onze teams in de 1e divisie van de bondscompetitie versterken. Onze vereniging wil met jou graag een volgende stap omhoog maken. Wacht niet en reageer...
 • KAMPIOEN
  team 8 kampioen
  Team 8 kampioen in de 8e divisie

  Via een overwinning in de laatste competitiewedstrijd heeft Van Zijderveld 8 het kampioenschap in de 8e divisie veilig gesteld. De club en sponsor Allrackets.com feliciteren alle spelers met dit mooie resultaat.

 • KAMPIOEN
  kampioen
  Team 2, kampioen in het zonnetje gezet
  Van Zijderveld 2, kampioen in de 2e divisie van de badminton bondscompetitie, werd vandaag na de laatste competitieronde nogmaals in het zonnetje gezet. Het team dankt de club, familie, vrienden en sponsoren @AllRackets @VICTOR__Europe voor hun support.
Abonneer op Bond