Overslaan en naar de inhoud gaan

updates en verhalen Bond • nieuwsbrief
  Nieuwsbrief Van Zijderveld, april 2022
  In de nieuwsbrief van april staan de uitnodigingen voor het Indisch buffet voor competitiespelers + geinteresseerden op zaterdag 16 april en het jubileumfeest op zaterdag 21 mei 2022.
 • versterk 1e divisie
  Kom jij ons 1e divisie team versterken?
  Wil jij serieus werk maken van jouw badminton ambitie? Zo ja, kom dan nu ons team in de 1e divisie van de bondscompetitie versterken. Onze vereniging wil met jou graag de volgende stap omhoog maken. Wacht niet en reageer...
 • welkom bij de club
  Badminton is ook voor jou!
  Badminton is ook voor jou! Bereik je eigen top bij onze jeugd, recreatie of competitie. We heten je van harte welkom.
  Nog geen lid? Stuur een berichtje en we nemen contact met je op.
 • competitie
  Intentie uitspelen competities
  Badminton Nederland heeft naar aanleiding van de persconferentie van het kabinet op 14 januari jl. besloten om de lopende competities (nog) door te laten gaan zodra dit is toegestaan. Het streven is om de competities uit te spelen.
 • einde lockdown
  Van Zijderveld start per direct alle activiteiten
  Na het vrijgeven van alle zaalsportactiviteiten start badmintonvereniging Van Zijderveld per direct met een training op zaterdag 15 januari voor de competitieteams in de 1e t/m 5e divisie en een vrijspeelmiddag voor alle leden op zondag 16 januari.
 • corona
  Nieuwe harde lockdown: Sporthal De Meerkamp dicht t/m 14 januari
  Het Kabinet heeft in de persconferentie van zaterdag 18 december een nieuwe harde lockdown afgekondigd, die ingaat op zondag 19 december, om 05:00 uur. Door deze harde lockdown worden alle binnensportlocaties zoals De Meerkamp gesloten tot en met 14 januari 2022.
Abonneer op Bond