Overslaan en naar de inhoud gaan

updates en verhalen Bond • KAMPIOEN
  team 8 kampioen
  Team 8 kampioen in de 8e divisie

  Via een overwinning in de laatste competitiewedstrijd heeft Van Zijderveld 8 het kampioenschap in de 8e divisie veilig gesteld. De club en sponsor Allrackets.com feliciteren alle spelers met dit mooie resultaat.

 • KAMPIOEN
  kampioen
  Team 2, kampioen in het zonnetje gezet
  Van Zijderveld 2, kampioen in de 2e divisie van de badminton bondscompetitie, werd vandaag na de laatste competitieronde nogmaals in het zonnetje gezet. Het team dankt de club, familie, vrienden en sponsoren @AllRackets @VICTOR__Europe voor hun support.
 • racket met shuttle
  Uitnodigingen deelname toernooien

  Onze vereniging ontvangt regelmatig uitnodigingen voor deelname aan toernooien voor recreatieve- en competitiespelers. Een selectie van deze toernooien wordt geplaatst op de pagina "toernooien". Misschien zit er wat voor jou tussen.

 • sportcafe de meerkamp
  Sportcafé De Meerkamp, voor het lekkerste softijs van Amstelveen!
  Sportcafé De Meerkamp geeft elke bezoeker een vrolijk, gastvrij en sportief gevoel. Het sportcafé maakt van uw kinder-, familie- of bedrijfsfeestje een onvergetelijk middag of avond. Ook voor het lekkerste softijs van Amstelveen!
 • team 1
  Badmintonners Van Zijderveld Amstelveen zien inzet beloont
  Van Zijderveld 1 sluit de competitie af met een 6-2 uitoverwinning bij BC Duinwijck (Haarlem) en handhaaft zich in de 1e divisie van de badminton bondscompetitie. Van harte gefeliciteerd!
 • team 1
  Van Zijderveld 1 speelt “finales” voor handhaving 1e divisie
  Op zaterdag 8 februari was sporthal De Meerkamp het toneel van de badmintonkraker tussen Van Zijderveld 1 en Vennewater 1 (Heiloo). Beide teams zijn al weken in een hevige onderlinge strijd om handhaving in de 1e divisie van de badminton bondscompetitie.
Abonneer op Bond