Overslaan en naar de inhoud gaan

updates en verhalen Bond • MELD JE AAN
  sandwich hub
  Uitnodiging Diner CS Indisch Buffet Van Zijderveld
  Badmintonvereniging Van Zijderveld nodigt alle competitiespelers en supporters uit om de najaarscompetitie 2019/2020 af te sluiten met een gezamenlijk Indisch buffet op zaterdag 29 februari, aanvang 19:00 uur. Meld je nu aan!
 • landskampioenschap
  Finale eredivisie: AviAir Almere v BC Drop Shot
  Op zaterdag 7 maart 2020 vindt in de Maaspoort Sports & Events in ’s-Hertogenbosch de Finale Landskampioenschap Eredivisie plaats. De apotheose van het seizoen, waarin de twee beste teams van de Eredivisie AviAir Almere en BC Drop Shot die dag strijden om het landskampioenschap.
 • racket met shuttle
  Uitnodigingen deelname toernooien

  Onze vereniging ontvangt regelmatig uitnodigingen voor deelname aan toernooien voor recreatieve- en competitiespelers. Een selectie van deze toernooien wordt geplaatst op de pagina "toernooien". Misschien zit er wat voor jou tussen.

 • team 1
  Badmintonners Van Zijderveld Amstelveen zien inzet beloont
  Van Zijderveld 1 sluit de competitie af met een 6-2 uitoverwinning bij BC Duinwijck (Haarlem) en handhaaft zich in de 1e divisie van de badminton bondscompetitie. Van harte gefeliciteerd!
 • team 1
  Van Zijderveld 1 speelt “finales” voor handhaving 1e divisie
  Op zaterdag 8 februari was sporthal De Meerkamp het toneel van de badmintonkraker tussen Van Zijderveld 1 en Vennewater 1 (Heiloo). Beide teams zijn al weken in een hevige onderlinge strijd om handhaving in de 1e divisie van de badminton bondscompetitie.
 • pci nederland
  PCI Nederland, all to keep you going
  Jouw business optimaliseren is waar het ons om gaat en je werkomgeving is slechts een middel tot een doel. Het is voor jou bijzaak, voor PCI de allerbelangrijkste bijzaak.
  PCI Nederland, supporter van Van Zijderveld stelt zich voor.
Abonneer op Bond