Overslaan en naar de inhoud gaan

updates en verhalen Bond • eredivisie

  Van Zijderveld kent moeizaam dubbelweekend

  Badmintonvereniging Van Zijderveld sluit de eredivisie badminton competitie af met twee verlieswedstrijden. De Amstelveense badmintonclub ligt nog wel op koers voor handhaving op het hoogte niveau.
 • Van Zijderveld team 1

  Van Zijderveld speelt voor handhaving in laatste speelronde eredivisie

  Van Zijderveld team 1 speelt voor handhaving in de badminton eredivisie In haar laatste speelronde en dubbelweekend op 19 en 20 januari.

 • eredivisie

  Van Zijderveld en Roosterse verdelen de punten

  De eredivisiewedstrijd Van Zijderveld vs Roosterse @DeMeerkamp #Amstelveen op zaterdag 12/1 eindigde in 4-4. Al met al een goed resultaat, waarmee de Amstelveners hun positie in de middenmoot van de ranglijst verstevigen en zicht op handhaving in de eredivisie houden.

 • team 1

  Van Zijderveld strijdt om koppositie Handhavingspoule

  In de eredivisie strijdt Van Zijderveld met Roosterse en Amersfoort om de koppositie in de Handhavingspoule. Zondag 6 januari staat de thuiswedstrijd (op papier) met Amersfoort op het programma. Aanvang 14:00 uur in de Juliana van Stolberghal in AMERSFOORT.

  S U P P O R T  J O U W   T E A M
 • Winst Susan Li

  Van Zijderveldse Susan Li scoort in eredivisie

  Susan Li wint haar eerste dames enkel 2 in de eredivisie in een ware thriller met de uitslag 14-21, 22-20, 22-20. Gefeliciteerd! Overigens verliest Van Zijderveld de wedstrijd tegen Smashing uit Wijchen met 3-5.
 • Leon Ham en Kaoutar Lechkar

  Van Zijderveld aan kop in Handhavingspoule eredivisie

  Van Zijderveld gaat na drie wedstrijden badminton eredivisie aan de leiding in de Handhavingspoule.

  In de laatste wedstrijd van 2018 op zaterdag 15 december heet Van Zijderveld het Wijchense Smashing welkom. Deze lastige confrontatie vangt aan om 18.00 uur in sporthal De Meerkamp in Amstelveen.

  Support Van Zijderveld tijdens eredivisie topbadminton in Amstelveen, de toegang is gratis.
Abonneer op Bond