Overslaan en naar de inhoud gaan

updates en verhalen Jeugd • trainingstijden
  Trainingstijden badmintonseizoen 22/23
  Met ingang van het komende badmintonseizoen 22/23 is er extra ruimte gemaakt voor nieuwe jeugdtrainingen. Hierdoor wijzigt de aanvangstijd van een aantal trainingen op woensdag en is op donderdag een nieuwe jeugdtraining gecreëerd. De jeugdleden hebben een e-mail ontvangen over hun nieuwe trainingstijden.
 • Opening burgemeester Tjapko Poppens
  50-jaar badmintonvereniging Van Zijderveld: Wat een feest!
  Zaterdag 21 mei 2022 heeft badmintonvereniging Van Zijderveld haar 50-jarig jubileum gevierd. Leden, oud-leden en vrienden van de club keken ’s-avonds in een hele fijne sfeer terug op de rijke historie van de vereniging.
 • jubileum
  Badmintonvereniging Van Zijderveld viert 50-jarig jubileum
  Op zaterdag 21 mei 2022 viert badmintonvereniging Van Zijderveld haar 50-jarig jubileum. Het is dan groot feest in sporthal “De Meerkamp” aan de Van der Hooplaan in Amstelveen. Bekijk op de jubileumpagina het feestelijk programma voor de jeugd, leden, oudleden, vrienden en sponsoren.
 • welkom bij de club
  Badminton is ook voor jou!
  Badminton is ook voor jou! Bereik je eigen top bij onze jeugd, recreatie of competitie. We heten je van harte welkom.
  Nog geen lid? Stuur een berichtje en we nemen contact met je op.
 • competitie
  Intentie uitspelen competities
  Badminton Nederland heeft naar aanleiding van de persconferentie van het kabinet op 14 januari jl. besloten om de lopende competities (nog) door te laten gaan zodra dit is toegestaan. Het streven is om de competities uit te spelen.
 • einde lockdown
  Van Zijderveld start per direct alle activiteiten
  Na het vrijgeven van alle zaalsportactiviteiten start badmintonvereniging Van Zijderveld per direct met een training op zaterdag 15 januari voor de competitieteams in de 1e t/m 5e divisie en een vrijspeelmiddag voor alle leden op zondag 16 januari.
Abonneer op Jeugd