Overslaan en naar de inhoud gaan

updates en verhalen Jeugd • Jesper en Jochem

  Podiumplaatsen voor Jochem en Jesper in Huizen

  Podiumplaatsen voor Van Zijdervelders Jochem Manné en Jesper Velleman in de HE8 (1 en 2) en de HD (1) op het 26 uurs toernooi in Huizen.

 • Rick Prins

  Rick Prins als hoofdtrainer/coach terug op het oude nest

  Badmintonvereniging Van Zijderveld presenteert Rick Prins als nieuwe hoofdtrainer/ coach. Rick krijgt met ingang van het nieuwe badmintonseizoen de leiding over de training en coaching van de teams in de 1e t/m 4e divisie van de Bondscompetitie. De club is verheugd met zijn komst en wenst hem alvast veel succes.
  Rick Prins stelt zich graag zelf aan jullie voor.
 • updates speel en trainingstijden

  Wijziging trainingstijden en vakanties

  Maandag 22 april (2e Paasdag) en de week van 27 april t/m 5 mei (meivakantie) is sporthal De Meerkamp gesloten. Met ingang van 6 mei is de maandagavond vrijspelen. De training op de donderdag is inmiddels gestopt.
 • vandalisme

  Vermissing en vernieling persoonlijke eigendommen

  Helaas heeft het bestuur de afgelopen maanden een aantal meldingen ontvangen van vermissing en vernieling van persoonlijke eigendommen tijdens onze speelmomenten in sporthal De Meerkamp. Dit betreuren wij zeer! Let daarom goed op uw spullen.

 • Sophie links op foto

  2e plaats voor Van Zijderveldse Sophie Li op Van Zijderveld Junior Master

  Op het Van Zijderveld Junior Master 2019 #badminton #Amstelveen is de dubbel Sophie Li (Van Zijderveld)/ Riya Sivakumar (bc Swish) verliezend finalist VD-U13. Namens Van Zijderveld gefelicitaties aan beide dames met het behalen van 🥈en aan alle andere winnaars.

 • jeugd kampioen

  Huldiging jeugdteam 1, kampioen van Noord-Holland

  Het 1e jeugdteam van badmintonvereniging Van Zijderveld is gehuldigd voor het behalen van het kampioenschap van Noord-Holland in de klasse U15-17 van de Gemengde Opstapcompetitie 2018/2019.
Abonneer op Jeugd