Overslaan en naar de inhoud gaan

updates en verhalen Jeugd • WE STARTEN !
  nieuwsbrief
  Zomerbadminton in juli en augustus !
  Met ingang van donderdag 2 juli organiseert Van Zijderveld zomerbadminton op de maandag en de donderdag in juli en augustus. Lees hier de nieuwsbrief en bekijk het programma met speeldata, tijden en groepen.
 • buitentraining
  Badminton buitentraining jeugd
  Op maandag 22 en woensdag 24 juni kan de jeugd in de leeftijdsgroepen 7-12 en 13-18 deelnemen aan een badminton buitentraining. In verband met de cotronamaatregelen is een aantal voorwaarden verbonden aan deelname. Houd je aan deze regels en schrijf je snel in.
 • coron update
  Badminton & Corona Update week 23
  Per 1 juli mogen we weer binnen badmintonnen, mits er geen grote stijging komt in het aantal corona gevallen, we hierbij de 1,5 meter afstand tussen sporters bewaren en de voorgeschreven richtlijnen kunnen handhaven. Definitief go/no-go  op persconferentie woensdag 24 juni .
 • coronaupdate
  Badminton & corona update week 22
  Per 1 juli start badmintonnen, mits we de 1,5 meter afstand tussen sporters en de voorgeschreven richtlijnen kunnen handhaven. De leeftijdsgroep tot en met 18 jaar hoeft de 1,5 meter tijdens de sportactiviteit zelf niet te handhaven.
 • jeugd sportfonds
  Te weinig geld om de contributie te betalen?
  Heb of ken je een kind dat (weer) graag bij ons op de club wil komen sporten, maar is de contributie een probleem? Wij werken samen met het Jeugdfonds Sport & Cultuur dat de contributie en de benodigde spullen betaalt als je tijdelijk of langdurig weinig inkomen hebt. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur kan je helpen!
 • logo shuttle
  Van Zijderveld breed vertegenwoordigd in badmintoncompetitie 20/21
  Van Zijderveld meldt 15 teams aan voor de najaarscompetitie 20/21 van Badminton Nederland. Naar verwachting zal het nieuwe badmintonseizoen starten op 1 september.
Abonneer op Jeugd