Overslaan en naar de inhoud gaan

updates en verhalen Jeugd • klok
  Alle activiteiten starten maandag 26 augustus
  Met ingang van maandag 26 augustus starten de trainingen van alle competitiegroepen. Zorg dat je 15 minuten voor aanvang van je training in de sporthal aanwezig bent!
 • SPEELDATA
  competitie
  Team 1 start in de 1e Divisie met een thuiswedstrijd tegen DKC 2 op 8 september
  Op zondag 8 september start Team 1 in de 1e Divisie met een thuiswedstrijd in De Meerkamp tegen DKC 2. Aanvang 13.00 uur. Support jouw team! Bekijk hier ook de voorlopige wedstrijdschema's in de bondscompetitie 2019/2020
 • BESTEL NU
  kledingpakket
  Bestel nu je nieuwe clubkleding
  Badmintonvereniging Van Zijderveld speelt de komende badmintoncompetitie in nieuwe sportswear van Victor International en Allrackets.com. Bestel nu jouw kledingpakket tegen een scherpe prijs. De aanbieding geldt tot 1 september 2019.
 • Allrackets.com
  Allrackets.com is nieuwe sponsor
  Van Zijderveld presenteert Allrackets.com uit Delft als nieuwe sponsor voor sportkleding en -materialen. Alle leden kunnen bij Allrackets.com tegen scherpe prijzen hun sportaankopen doen.
 • Rick Prins
  Rick Prins als hoofdtrainer/coach terug op het oude nest
  Badmintonvereniging Van Zijderveld presenteert Rick Prins als nieuwe hoofdtrainer/ coach. Rick krijgt met ingang van het nieuwe badmintonseizoen de leiding over de training en coaching van de teams in de 1e t/m 4e divisie van de Bondscompetitie. De club is verheugd met zijn komst en wenst hem alvast veel succes.
  Rick Prins stelt zich graag zelf aan jullie voor.
 • Jesper en Jochem
  Podiumplaatsen voor Jochem en Jesper in Huizen

  Podiumplaatsen voor Van Zijdervelders Jochem Manné en Jesper Velleman in de HE8 (1 en 2) en de HD (1) op het 26 uurs toernooi in Huizen.

Abonneer op Jeugd