Overslaan en naar de inhoud gaan

updates en verhalen Leden • UPDATE!
  coronavirus
  Alle activiteiten afgelast tot en met 6 april 2020
  Vanwege het coconavirus zijn alle activiteiten bij badmintonvereniging Van Zijderveld afgelast tot en met 6 april 2020. Hiermee handelt de vereniging in overeenstemming met de richtlijnen van de overheid en sportbonden.
 • corona
  Coronavirus; zo voorkom je besmetting en verspreiding!
  In verband met de recente nieuwsberichten rondom het coronavirus informeert het bestuur jullie bij deze hoe het risico op eventuele besmettingen en verspreiding te beperken. Lees dit bericht.
 • analytics
  Social media prestaties en online zichtbaarheid
  Via deze momentopname bieden we inzicht in de social media prestaties en online zichtbaarheid van badmintonvereniging Van Zijderveld. Dit is relevant in het belang van ledenwerving/-behoud en om een bijdrage te kunnen leveren aan de zichtbaarheid van onze zakelijke partners.
 • racket met shuttle
  Uitnodigingen deelname toernooien

  Onze vereniging ontvangt regelmatig uitnodigingen voor deelname aan toernooien voor recreatieve- en competitiespelers. Een selectie van deze toernooien wordt geplaatst op de pagina "toernooien". Misschien zit er wat voor jou tussen.

 • sportcafe de meerkamp
  Sportcafé De Meerkamp, voor het lekkerste softijs van Amstelveen!
  Sportcafé De Meerkamp geeft elke bezoeker een vrolijk, gastvrij en sportief gevoel. Het sportcafé maakt van uw kinder-, familie- of bedrijfsfeestje een onvergetelijk middag of avond. Ook voor het lekkerste softijs van Amstelveen!
 • pci nederland
  PCI Nederland, all to keep you going
  Jouw business optimaliseren is waar het ons om gaat en je werkomgeving is slechts een middel tot een doel. Het is voor jou bijzaak, voor PCI de allerbelangrijkste bijzaak.
  PCI Nederland, supporter van Van Zijderveld stelt zich voor.
Abonneer op Leden