Overslaan en naar de inhoud gaan

updates en verhalen Leden • Rogier van loo
  Huldiging winnaar "Wim Buffing Wisseltrofee" 2019.
  Van Zijdervelder Rogier van Loo houdt "de nul" in de competitie en krijgt de derde editie van de "Wim Buffing Wisseltrofee" uitgereikt.
 • sportcafe de meerkamp
  Sportcafé De Meerkamp, voor het lekkerste softijs van Amstelveen!
  Sportcafé De Meerkamp geeft elke bezoeker een vrolijk, gastvrij en sportief gevoel. Het sportcafé maakt van uw kinder-, familie- of bedrijfsfeestje een onvergetelijk middag of avond. Ook voor het lekkerste softijs van Amstelveen!
 • workshop
  Workshop Improve your performance, recover!
  Medisch Centrum Ibis biedt een workshop "Improve your performance, recover!" aan op dinsdag 14 januari 2020. Informeer jezelf over hoe je optimaal kan trainen en het maximale uit jezelf kan halen zonder jezelf te overbelasten. Aangeboden i.s.m. AmstelveenSport.
 • nieuwsbrief
  Laatste nieuwsbrief in 2019 verzonden
  De laatste nieuwsbrief van 2019 is naar alle abonnees verzonden op 28 november. Noteer de vakantie(s), extra trainingsdagen en bekijk het sponsorbericht. We heten je ook van harte welkom op ons feestelijke Kerst clubtoernooi op vrijdag 20 december.
 • familietoernooi
  Uitnodiging Familie Kersttoernooi
  Van Zijderveld nodigt je van harte uit voor het familie Kersttoernooi op vrijdag 20 december. Een gezellige avond voor alle leden van jong tot oud, vrienden en sponsoren met lekkere hapjes, muziek en (badminton) beweging. Aanvang 18.00 uur.
 • sinterklaas
  Sinterklaasavond geen competitietraining

  Donderdag 5 december is er geen badminton competitietraining. Sporthal De Meerkamp sluit om 17.00 uur. Van Zijderveld wenst iedereen een leuke Sinterklaasavond.

Abonneer op Leden