Overslaan en naar de inhoud gaan

updates en verhalen Leden • BESTEL NU
  kledingpakket
  Bestel nu je nieuwe clubkleding
  Badmintonvereniging Van Zijderveld speelt de komende badmintoncompetitie in nieuwe sportswear van Victor International en Allrackets.com. Bestel nu jouw kledingpakket tegen een scherpe prijs. De aanbieding geldt tot 1 september 2019.
 • nieuwsbrief
  Nieuwsbrief Van Zijderveld, sportswear special 2019
  In de sportswear special van de nieuwsbrief van Van Zijderveld van augustus 2019 wordt Allrackets.com als nieuwe sponsor welkom geheten en kan je jouw sportkleding bestellen tegen een aantrekkelijke prijs.
 • CONTRIBUTIE
  factuur
  Nota's ledencontributie verzonden
  In de 1e week van augustus 2019 zijn alle leden via ClubCollect per e-mail of post benaderd met een nota voor de clubcontributie over het badminton seizoen 2019/2020. Het bestuur verzoekt je tijdig te betalen.
 • Allrackets.com
  Allrackets.com is nieuwe sponsor
  Van Zijderveld presenteert Allrackets.com uit Delft als nieuwe sponsor voor sportkleding en -materialen. Alle leden kunnen bij Allrackets.com tegen scherpe prijzen hun sportaankopen doen.
 • zomervakantie
  Fijne zomervakantie allemaal!

  Badmintonvereniging Van Zijderveld wenst iedereen een fijne zomervakantie. Alle activiteiten starten weer op maandag 26 augustus. Let op: Voor de hogere competitieteams is er een extra trainingsprogramma dat start op 12 augustus.

 • algemene ledenvergadering
  Korte terugblik Algemene Ledenvergadering 14 juni 2019
  Vrijdagavond 14 juni heeft badmintonvereniging Van Zijderveld een Algemene Ledenvergadering gehouden. Lees hier meer over de hoogtepunten en belangrijkste besluiten.
Abonneer op Leden