Overslaan en naar de inhoud gaan

updates en verhalen Leden • vakantie
  Herfstvakantie bij Van Zijderveld

  In de Herfstvakantie van 10 t/m 18 oktober zijn er geen activiteiten bij Van Zijderveld.

 • CONTRIBUTIE
  factuur
  Nota's ledencontributie verzonden
  In de 3e week van augustus 2020 hebben alle leden via ClubCollect per e-mail of post een nota voor de clubcontributie over het badmintonseizoen 2020/2021 ontvangen. Het bestuur verzoekt je tijdig te betalen.
 • welkom bij de club
  Badminton is ook voor jou!
  Badminton is ook voor jou! Bereik je eigen top bij onze jeugd, recreatie of competitie. We noteren graag je belangstelling om met ingang van maandag 17 augustus met ons mee te gaan doen.
 • klok
  Kom op tijd voor je training!
  Trainingsgroep 5e divisie en hoger start 3 augustus. Alle overige trainingsgroepen starten 17 augustus. Zorg dat je 15 minuten voor aanvang van je training in de sporthal aanwezig bent! Volg de badmintonrichtlijnen in sportal De Meerkamp op als gevolg van het coronavirus.
 • start trainingen
  Start trainingen en club activiteiten
  De eerste speelweek na de zomervakantie start op maandag 17 augustus. In sporthal De Meerkamp geldt een aantal coronarichtlijnen tijdens de openingstijden. Lees hier verder en noteer 17 augustus in jouw agenda.
 • rackets
  Test je nieuwe badmintonracket

  Wist je dat je bij Van Zijderveld op speelavonden in sporthal De Meerkamp nieuwe badmintonrackets kunt uitproberen voordat je tot aankoop overgaat? De rackets zijn beschikbaar gesteld door Victor International en Allrackets.com.

Abonneer op Leden