Overslaan en naar de inhoud gaan

updates en verhalen Leden • toernooi

  Internationaal Badminton Toernooi Amstelveen 16+

  Woont u in Amstelveen en wilt u een keer lekker bewegen? Doe dan mee met het "Internationaal Badminton Toernooi Amstelveen" op 26 mei en ontmoet andere (expats) inwoners uit onze mooie stad.
 • nieuwsbrief

  Nieuwsbrief Van Zijderveld, april 2019

  De nieuwsbrief van april 2019 bevat ondermeer de introductie van Rick Prins als nieuwe hoofdtrainer/ coach en wijziging van de trainingstijden met ingang van april 2019. Bekijk hier de nieuwsbrief van 23 maart.
 • updates speel en trainingstijden

  Wijziging trainingstijden en vakanties

  Maandag 22 april (2e Paasdag) en de week van 27 april t/m 5 mei (meivakantie) is sporthal De Meerkamp gesloten. Met ingang van 6 mei is de maandagavond vrijspelen. De training op de donderdag is inmiddels gestopt.
 • vandalisme

  Vermissing en vernieling persoonlijke eigendommen

  Helaas heeft het bestuur de afgelopen maanden een aantal meldingen ontvangen van vermissing en vernieling van persoonlijke eigendommen tijdens onze speelmomenten in sporthal De Meerkamp. Dit betreuren wij zeer! Let daarom goed op uw spullen.

 • wim buffing wisseltrofee

  Bernard Stibbe winnaar "Wim Buffing Wisseltrofee" 2018

  13 wedstrijden moest Bernard (foto rechts) erop wachten. Maar de 1e winst in zijn 14e badmintonwedstrijd was gelijk wel goed voor de "Wim Buffing Wisseltrofee". Daarna wist hij de positieve lijn door te trekken en later nog een wedstrijd te winnen. Gefeliciteerd met deze mooie trofee, beschikbaar gesteld door d'Eendracht Sportprijzen uit Breukelen.
 • erelid Roland Pereboom

  Van Zijderveld benoemt Roland Pereboom tot erelid

  Badmintonvereniging Van Zijderveld huldigt Roland Pereboom als erelid van de vereniging. Roland is al sinds 1972 lid en zet zich al jaren in als trainer voor de recreanten, als competitieleider van de voor- en najaarscompetitie, als toernooileider van het Junior Master jeugdtoernooi, het jaarlijkse clubtoernooi en de technische commissie. Van harte gefeliciteerd!
Abonneer op Leden