Overslaan en naar de inhoud gaan

updates en verhalen Leden • VAKANTIE
  voorjaarsvakantie
  Voorjaarsvakantie bij Van Zijderveld

  De week van maandag 17 t/m vrijdag 21 februari is het voorjaarsvakantie. Er is dan geen badminton bij Van Zijderveld in De Meerkamp.

 • racket met shuttle
  Uitnodigingen deelname toernooien

  Onze vereniging ontvangt regelmatig uitnodigingen voor deelname aan toernooien voor recreatieve- en competitiespelers. Een selectie van deze toernooien wordt geplaatst op de pagina "toernooien". Misschien zit er wat voor jou tussen.

 • pci nederland
  PCI Nederland, all to keep you going
  Jouw business optimaliseren is waar het ons om gaat en je werkomgeving is slechts een middel tot een doel. Het is voor jou bijzaak, voor PCI de allerbelangrijkste bijzaak.
  PCI Nederland, supporter van Van Zijderveld stelt zich voor.
 • vrienden
  Word "Vriend van Van Zijderveld"
  Draagt u badmintonvereniging Van Zijderveld een warm hart toe? Zo ja, word dan "Vriend van Van Zijderveld" en help de club met een vrijwillige financiële bijdrage.
 • sportcafe de meerkamp
  Sportcafé De Meerkamp, voor het lekkerste softijs van Amstelveen!
  Sportcafé De Meerkamp geeft elke bezoeker een vrolijk, gastvrij en sportief gevoel. Het sportcafé maakt van uw kinder-, familie- of bedrijfsfeestje een onvergetelijk middag of avond. Ook voor het lekkerste softijs van Amstelveen!
 • rackets
  Test je nieuwe badmintonracket

  Wist je dat je bij Van Zijderveld op speelavonden in sporthal De Meerkamp nieuwe badmintonrackets kunt uitproberen voordat je tot aankoop overgaat? De rackets zijn beschikbaar gesteld door Victor International en Allrackets.com.

Abonneer op Leden