Overslaan en naar de inhoud gaan

updates en verhalen Leden • erelid Roland Pereboom

  Van Zijderveld benoemt Roland Pereboom tot erelid

  Badmintonvereniging Van Zijderveld benoemt Roland Pereboom tot erelid van de vereniging. Roland is al sinds 1972 lid en zet zich al jaren in als trainer voor de recreanten, als competitieleider van de voor- en najaarscompetitie, als toernooileider van het Junior Master jeugdtoernooi, het jaarlijkse clubtoernooi en de technische commissie. Van harte gefeliciteerd!
 • competitie voorjaar

  Speelschema voorjaarscompetitie

  Van Zijderveld neemt deel aan de voorjaarscompetitie in de regio Noord-Holland met een team in de gecombineerde 8e en 9e divisie. Lees verder voor het speelschema.
 • nieuwsbrief

  Nieuwsbrief Van Zijderveld van 19 december 2018

  Vrijdag 21 december is de laatste speelavond in 2018 met een familie Kersttoernooi, aanvang 18.00 uur. Op maandag 7 januari heten we iedereen weer welkom op de eerste speeldag van 2019. Prettige feestdagen en een goede jaarwisseling allemaal! Bekijk hier de nieuwsbrief van 19 december.
 • Rob van Zijderveld

  Bedankt voor jullie inzet in 2018!

  Vrijwilligers, vrienden en sponsoren zijn deze week met een kleine attentie bedankt voor hun grote inzet voor de club in 2018. Met groot plezier natuurlijk ook bij onze ere-leden op bezoek geweest en een heel gezellige avond doorgebracht bij mijnheer Van Zijderveld, erelid en oprichter van onze club.

 • uitnodiging Kersttoernooi

  Uitnodiging Familie Kersttoernooi

  Van Zijderveld nodigt je van harte uit voor het familie Kersttoernooi op vrijdag 21 december. Een gezellige avond voor alle leden van jong tot oud, vrienden en sponsoren met lekkere hapjes, muziek en (badminton) beweging. Aanvang 18.00 uur in sporthal De Meerkamp.
 • sponsoring

  Werf een sponsor en verdien korting op jouw clubcontributie!

  Reik Van Zijderveld een clubsponsor aan en de club beloont je met een korting op je contributie ter hoogte van 10% van het sponsorbedrag. Lees het hele artikel hoe het werkt.
Abonneer op Leden