Overslaan en naar de inhoud gaan

updates en verhalen Eredivisie • welkom bij de club
  Badminton is ook voor jou!
  Badminton is ook voor jou! Bereik je eigen top bij onze jeugd, recreatie of competitie. We heten je van harte welkom.
  Nog geen lid? Stuur een berichtje en we nemen contact met je op.
 • eredivisie
  Kick-Off Eredivisie 7 september 2019, Haarlem
  40 wedstrijden op 5 banen! De kick-off van de eredivisie badminton vindt plaats op zaterdag 7 september bij BC Duinwijck in DEGIRO-hal in Haarlem.
 • Max Sibbald
  Afscheid hoofdtrainer Max Sibbald
  Bloemen voor scheidend hoofdtrainer Max Sibbald op de laatste maandagtraining van de hogere bondsteams. Na twee jaren hoofdtrainer en coach van het eredivisieteam neemt Max Sibbald afscheid van onze vereniging. Van Zijderveld wenst hem veel succes bij zijn volgende club.
 • Ieva Pope
  Van Zijdervelders behalen drie podiumplaatsen op Masters Amersfoort

  Van Zijderveld feliciteert Ieva Pope met haar mooie podiumplaatsen in de Masters VE en VD ?? en Thomas Sibbald in de Masters ME ?op het FZ Forza Masterstoernooi van BCA Amersfoort.

 • Zijderveld
  Van Zijderveld Amstelveen stapt uit badminton eredivisie
  Badmintonvereniging Van Zijderveld uit Amstelveen trekt haar hoogste team vrijwillig terug uit de eredivisie competitie van Badminton Nederland. De vereniging zal in het seizoen 2019/2020 niet uitkomen op het allerhoogste badmintonniveau in Nederland.
 • eredivisie
  Van Zijderveld kent moeizaam dubbelweekend
  Badmintonvereniging Van Zijderveld sluit de eredivisie badminton competitie af met twee verlieswedstrijden. De Amstelveense badmintonclub ligt nog wel op koers voor handhaving op het hoogte niveau.
Abonneer op Eredivisie