Overslaan en naar de inhoud gaan
Max Sibbald

Afscheid hoofdtrainer Max Sibbald

Bloemen voor scheidend hoofdtrainer Max Sibbald op de laatste maandagtraining van de hogere bondsteams op 15 april. Na twee jaar leiding te hebben gegeven aan de training van de hogere bondsteams en coaching van het eredivisieteam neemt Max Sibbald afscheid van Van Zijderveld. De vereniging wenst hem veel succes bij zijn volgende club.

Tijdens het competitieseizoen hadden Max en de vereniging al naar elkaar uitgesproken dat eerste graag op het hoogste niveau wilde blijven acteren en dat de vereniging rekening wilde gaan houden met een nieuw badmintonseizoen zonder eredivisie.

Nu badmintonvereniging Van Zijderveld zich heeft teruggetrokken uit de eredivisie is Max Sibbald maandag 15 april bedankt voor zijn diensten voor onze Amstelveense club. Zowel de trainer als Van Zijderveld kunnen terugkijken op twee mooie jaren van samenwerking. Inmiddels is bekend dat naast Max ook de spelers Thomas Sibbald, Ieva Pope en Elwin Wu volgend badmintonseizoen uitkomen voor een andere vereniging. Ook Manouk Los, afgelopen seizoen revaliderend van een hele vervelende beenblessure, zal onze club verlaten. 

Van Zijderveld is er inmiddels in geslaagd om Rick Prins vast te leggen als hoofdtrainer en coach van team 1 in de 1e Divisie met ingang van aankomend badmintonseizoen 19/20. De club wil met Rick weer gaan bouwen aan een terugkeer op het hoogste niveau.

Lees ook:

>> Rick Prins Als Hoofdtrainer/Coach Terug Op Het Oude Nest

>> Van Zijderveld Amstelveen Stapt Uit Badminton Eredivisie