Overslaan en naar de inhoud gaan

updates en verhalen Sporthal • zomerbadminton
  Zomerbadminton in juli en augustus !
  Met ingang van 28 juni organiseert Van Zijderveld zomerbadminton in juli en augustus in sporthal De Meerkamp. Van Zijderveld is erin geslaagd op diverse momenten per week zaalruimte te huren van AmstelveenSport. Bekijk het programma met speeldata, tijden en groepen.
 • versoepelingen per 5 juni
  Versoepelingen voor badminton per 5 juni
  Mits de dalende trend van de coronacijfers doorzet, mogen volwassenen per 5 juni weer binnen en buiten sporten in groepen van maximaal vijftig personen en zonder de verplichte 1,5 meter afstand. Dat betekent dat het vanaf dan ook voor volwassenen weer is toegestaan om te dubbelen.
 • coronaprotocol speelavonden
  Sporthal De Meerkamp gaat open voor badminton
  Met ingang van woensdag 19 mei kan badmintonvereniging Van Zijderveld onder voorwaarden weer badmintonnen in sporthal De Meerkamp. Lees hier verder hoe de club dit organiseert.
  Let op: mondkapjesplicht entreehal en gang naar sporthal De Meerkamp.
 • welkom bij de club
  Badminton is ook voor jou!
  Badminton is ook voor jou! Bereik je eigen top bij onze jeugd, recreatie of competitie. We heten je van harte welkom.
  Nog geen lid? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en wij informeren je wanneer badminton weer start.
 • klok
  Kom op tijd voor je training!
  Trainingsgroep 5e divisie en hoger start 3 augustus. Alle overige trainingsgroepen starten 17 augustus. Zorg dat je 15 minuten voor aanvang van je training in de sporthal aanwezig bent! Volg de badmintonrichtlijnen in sportal De Meerkamp op als gevolg van het coronavirus.
 • start trainingen
  Start trainingen en club activiteiten
  De eerste speelweek na de zomervakantie start op maandag 17 augustus. In sporthal De Meerkamp geldt een aantal coronarichtlijnen tijdens de openingstijden. Lees hier verder en noteer 17 augustus in jouw agenda.
Abonneer op Sporthal