Overslaan en naar de inhoud gaan
protocol

Aansluiting sport bij landelijke richtlijnen van overheid en RIVM vanaf 25 september 2021

Dit protocol gaat uit van de per 25 september 2021 geldende landelijke maatregelen en zal indien die in de komende tijd veranderen op basis van die veranderingen worden aangepast.

Dit protocol is juridisch gezien een advies voor het handelen op buiten- en binnensportaccommodaties en in de openbare ruimte. Het protocol is inhoudelijk in lijn met de tijdelijke wet COVID-19, geldend van 27-11-2020 t/m heden.

Onderstaand kort een aantal algemene richtlijnen vanuit de Rijksoverheid waarna een aantal onderwerpen volgen: vereniging en accommodatie, wedstrijden, training, trainer/ coach, uitzonderingen en eventuele besmetting.

Aanvullende informatie

  • De thuiswedstrijden in de badminton bondscompetitie bij Van Zijderveld vallen onder de noemer "amateurwedstrijden". Er vindt geen coronacheck plaats;
  • Bij Van Zijderveld worden de uitspelende teams na afloop van een wedsttrijd uitgenodigd voor een gezamenlijke afsluiting met een drankje. In het geval dat de uitspelende teams worden uitgenodigd bij Grand Café All Sports, zal het personeel van All Sports een coronacheck uitvoeren.