Overslaan en naar de inhoud gaan
corona

Nieuwe harde lockdown: Sporthal De Meerkamp dicht t/m 14 januari

Het Kabinet heeft in de persconferentie van zaterdag 18 december een nieuwe harde lockdown afgekondigd, die ingaat op zondag 19 december, om 05:00 uur. Door deze harde lockdown worden alle binnensportlocaties zoals De Meerkamp gesloten tot en met 14 januari 2022.

Afgelasting alle activiteiten

Voor badmintonvereniging Van Zijderveld houdt de harde lockdown in dat alle geplande activiteiten op zondag 19 december niet doorgaan. Dit betreft de extra training voor de hogere competitieteams in de ochtend en de competitiewedstrijden in de middag.
Omdat sporthal De Meerkamp in ieder geval gesloten blijft tot en met 14 januari 2022, worden alle geplande extra trainingen in de Kerstvakantie noodgedwongen ook afgelast.

De harde lockdown treft voorts het populaire Kerst jeugdtoernooi van Bc Vennewater op 28 en 29 december. Dit jeugdtoernooi zal dit jaar niet doorgaan.

De website www.vanzijderveld.nl en onze Facebookpagina zullen de komende dagen worden geactualiseerd met de nieuwe informatie. 

Van Zijderveld wenst je fijne feestdagen

De nieuwe harde lockdown is een zware domper voor de komende feestdagen en jaarwisseling. We maken een onzekere tijd door, waarin we met elkaar het beste ervan moeten proberen te maken. Kijk naar elkaar om en blijf vooral gezond!

Leden, supporters, sponsoren en relaties van onze mooie badmintonvereniging wensen we fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar.

Eerste speeldag in 2022

Voor zover nu bekend is de eerste speeldag in het nieuwe jaar op maandag 17 januari. We verzoeken je te zijner tijd de website te raadplegen voor de meest actuele informatie.  

Met vriendelijke groet,
Namens het Bestuur van 
Badminton vereniging van Zijderveld,
De voorzitter,
Jurjen Douma jr.