Overslaan en naar de inhoud gaan

updates en verhalen covid-19 • corona update
  Mogen we weer badmintonnen per 1 juli?
  Tijdens de persconferentie van de overheid op woensdag 27 mei werd duidelijk dat sportscholen per 1 juli weer open mogen mits zij aan alle richtlijnen kunnen voldoen. Ook de binnensporten mogen per 1 juli weer de zaal in en wij kunnen dus gaan badmintonnen.
 • shuttles
  Wanneer kan ik gaan badmintonnen?
  Alle clubleden en nieuwsbrief abonnees krijgen bericht over de startdatum van de clubactiviteiten na het coronavirus. Wil je kennismaken met badminton en wil jij op de hoogte worden gehouden wanneer we weer starten? Lees dan dit bericht.
 • coronavirus update
  Badminton & corona update week 21
  In een wekelijkse update houdt Badminton Nederland ons op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent de badmintonsport en de coronamaatregelen. Iedere week publiceert de bond een update met de meest actuele stand van zaken.
 • update corona
  Update impact coronamaatregelen voor badmintonsport
  Vragen over wat de routekaart naar 1 september betekent voor badmintonverenigingen. Daarnaast is er teleurstelling over het feit dat de zaalsporten pas per 1 september weer mogen starten.
 • coronavirus
  Alle activiteiten liggen stil tot en met de zomervakantie
  Vanwege het coconavirus zijn alle activiteiten in sporthal De Meerkamp stilgelegd tot en met de zomervakantie 2020. Hiermee handelt de vereniging in overeenstemming met de richtlijnen van de overheid d.d. 6 mei.
 • training spelen
  Badminton is ook voor jou!
  Badminton is ook voor jou! Bereik je eigen top bij onze jeugd, rectreatie of competitie. Door corona liggen alle activiteiten momenteel stil. We noteren graag je belangstelling om in september met ons mee te gaan doen.
Abonneer op covid-19