Overslaan en naar de inhoud gaan
corona update

Lockdown wordt verlengd t/m 20 april, sporthal De Meerkamp blijft voorlopig dicht.

Met de verlenging van de lockdown tot en met 20 april zit binnen badmintonnen er voorlopig niet in.

Competitie

Het bondsbestuur heeft zich vanaf het najaar 2020 ontfermd over de vraag hoe om te gaan met de inning van de competitiebijdrage. Dit naar aanleiding van vragen van verenigingen, maar vooral om deze verenigingen ook financieel binnen de mogelijkheden te steunen. Hierover publiceerden we medio november jl. deze notitie waarin we aangaven dat dit onderwerp op de agenda zou staan tijdens de aankomende Bondsvergadering.

Gisteren hebben we meerdere stukken gepubliceerd voor de digitale Bondsvergadering op zaterdag 27 februari. Hieronder is ook het voorstel vanuit het bondsbestuur aangaande de betaalde teambijdrage in relatie tot de competitie. Je kunt het voorstel hier lezen.

Voor de uitvoering van dit voorstel zal goedkeuring moeten worden verleend door de Bondsvergadering. Na de Bondsvergadering wordt de uitkomst hiervan uiteraard naar alle verenigingen gecommuniceerd.

Het alternatieve wedstrijdaanbod na het stoppen van de competitie is nog in ontwikkeling. We hopen jullie hier zo snel mogelijk over te informeren.

Buitensport in teamverband tot 27 jaar weer mogelijk

Tijdens de persconferentie van dinsdagvond 23 februari maakte het demissionaire kabinet bekend dat buitensporten in teamverband tot 27 jaar weer is toegestaan per woensdag 3 maart.

Ondanks het feit dat we helaas nog niet terug in de sporthal mogen is dit een mooie kans voor verenigingen om buiten weer met jeugdleden en jongvolwassenen aan de slag te gaan.

Badminton Nederland.