Overslaan en naar de inhoud gaan
vandalisme

Vermissing en vernieling persoonlijke eigendommen

Helaas heeft het bestuur de afgelopen maanden een aantal meldingen ontvangen van vermissing en vernieling van persoonlijke eigendommen tijdens onze speelmomenten in sporthal De Meerkamp.

Dit betreurt de vereniging zeer! Helaas kunnen we niet van onze trainers verwachten dat ze alles zien wat er in de zaal, op de tribune en in de kleedkamers gebeurt tijdens de trainingen. Zoals bekend mag worden verondersteld ligt de verantwoordelijkheid voor de zorg van persoonlijke eigendommen bij de eigenaar.

Het bestuur geeft een ieder graag mee om waardevolle spullen goed op te bergen, of beter nog, voor aanvang van de speelavond thuis te laten. Ook zijn in sporthal De Meerkamp vlakbij de ingang aan de wand diverse kleine kluisjes beschikbaar om waardevolle spullen zoals mobieltjes in op te bergen. De sleutel van het kluisje kan u of uw kind om de pols dragen.

Ziet u zelf iets verdachts? Licht dan direct de trainers hierover in.

Aan de ouders van onze jeugdleden het verzoek om kinderen erop te wijzen dat het niet wordt getolereerd om aan andermans spullen te komen. Mocht dit toch gebeuren en worden opgemerkt zal het bestuur hierover met betrokkenen en ouders in gesprek gaan. Dit gedrag hoort niet thuis in onze sporthal! In geval van diefstal wordt altijd aangifte gedaan bij de politie.

Het Bestuur.

Tags