Overslaan en naar de inhoud gaan
Rabo clubkascampagne

Van Zijderveld bedankt leden Rabobank Amstel en Vecht voor hun clubsupport.

Badmintonvereniging Van Zijderveld neemt € 306,18 in ontvangst via Rabobank ClubSupport en bedankt iedereen voor hun stem op onze club.

Rabobank Amstel en Vecht heeft woensdag 16 oktober 100.000 euro verdeeld over 82 verenigingen en stichtingen uit de regio. De leden van de bank hebben afgelopen periode kunnen stemmen.

De uitslag werd onthuld tijdens feestelijke bijeenkomsten bij hockeyclub HIC en hockeyclub MHC Weesp. Met ClubSupport vieren wij samen de winst’, aldus directievoorzitter Ugur Pekdemir van Rabobank Amstel en Vecht. ‘Daarmee bedoel ik de echte winst van clubs, stichtingen en verenigingen. Zij brengen mensen samen, zorgen ervoor dat talenten worden benut en inwoners van onze regio een sociaal netwerk opbouwen en elkaar verder helpen. Daarom geven wij ieder jaar een deel van onze winst aan verenigingen en stichtingen. Zodat zij kunnen blijven doen wat ze nu al doen. De wereld, buurt voor buurt, beter maken.’ Festivals, verduurzamen en een sneeuwschuiver Met het geld van Rabo ClubSupport kunnen clubs hun maatschappelijke, duurzame of educatieve initiatief realiseren. Niet de Rabobank, maar de leden van de coöperatie bepalen welk maatschappelijke initiatief een financiële bijdrage verdient. De doelen van de clubs waren zeer divers: een podium voor jonge festivalgangers tijdens Jazz in het Dorp, een elektrische duofiets voor Stichting Fietsmaatjes in Amstelveen, een bijdrage voor de Kinderspeelstraat tijdens Koningsdag voor Oranje Vereniging Weesp en een sneeuwschuiver voor ijsclub Volharding uit Abcoude.

Badmintonvereniging Van Zijderveld bedankt iedereen voor hun stem op onze club. De bijdrage van € 306,18 zal worden besteed aan de sterk groeiende jeugdafdeling en een extra zomertraining.

 

Tags