Overslaan en naar de inhoud gaan
NVK veteranen

Van Zijderveld badmintonsenioren schitteren op Nederlands Veteranen Kampioenschap 2019

Onze badmintonsenioren pakken diverse titels en podiumplaatsen op het Nederlands Veteranen Kampioenschap badminton op 30 en 31 maart 2019 in Amersfoort.

Terwijl badmintonvereniging Van Zijderveld zich met name richt op het begeleiden van nieuw jeugdtalent, tonen de senioren van onze Amstelveense badmintonclub aan ook nog een serieus shuttletje mee te kunnen slaan. Op het Nederlands Veteranen Kampioenschap badminton in Amersfoort werden afgelopen weekend in het herenenkel drie titels veroverd. In de categorie 55+ was de finale zelfs geheel een Van Zijderveldse aangelegenheid. In het herendubbel werd de finale bereikt in de categorie 35+. Bij de dames maakte Van Zijderveldse Mariëlle van der Woerdt deel uit van het dubbel dat de titel in de categorie 40-45 mee naar huis nam.

Bij de heren werd Van Zijdervelder Haico Mulder Nederlands kampioen in de categorie 40+, Arjan Regtien won de categorie 45+ en in de categorie 55+ pakte Mike van Daal de titel ten koste van zijn clubgenoot Roland Pereboom. In de herendubbel categorie 35+ behaalde het duo Haico Mulder/ Ewoud Tan (BC Dropshot) de tweede plaats. Het dubbel van Van Zijderveldse Mariëlle van der Woerdt met Georgie van Soerland-Trouerbach (BV Almere) pakte bij de dames de Nederlandse veteranentitel in de categorie 40-45.

Van Zijderveld feliciteert al deze kanjers met hun mooie prestatie. 

Tags