Overslaan en naar de inhoud gaan
www.facebook.com/vanzijderveldbv

Like onze Facebook bedrijfspagina

Nieuwe Facebook landingspagina

Met ingang van 1 maart 2018 heeft Van Zijderveld een nieuwe landingspagina op Facebook.

Like ons op www.facebook.com/vanzijderveldbv.

Natuurlijk was onze club al langer actief op Facebook. Er bestaan zelfs 2 groepen met leden. In 2017 is de openbare groep "Van Zijderveld badminton Amstelveen" veelvuldig ingezet voor berichten aan de leden. Een groepspagina mist echter functionaliteit om als landingspagina te dienen voor mensen die geïnteresseerd zijn in badmintonnen bij Van Zijderveld. Een aantal mediarelaties heeft ons ook op onze facebookpresentatie geattendeerd.
Daarom is besloten (ALV 05.02.18) om een Facebook bedrijvenpagina in te richten waarop contactinformatie, openingstijden, diensten en aanbiedingen e.d. aan het publiek kunnen worden getoond. De bestaande groepen zijn gekoppeld aan deze nieuwe bedrijfspagina van Van Zijderveld en zullen zeker blijven bestaan. 

Updates rond onze vereniging zullen voortaan worden geplaatst op: www.facebook.com/vanzijderveldbv.

Hier vind je ons op social media

Op social media is Van Zijderveld via de makkelijk te onthouden hashtag #vanzijderveldbv te vinden op Twitter (www.twitter.com/vanzijderveldbv), Facebook (www.facebook.com/vanzijderveldbv) en Instagram (wwww.instagram.com/vanzijderveldbv). Lekker duidelijk!

Ook staan we op Youtube, met een fotoalbum op Flickr en bedrijvenpagina op Google.

Op de voorpagina van deze website vind je aan de bovenzijde (header) en onderaan (footer) alle icoontjes met linkjes naar social media terug. Deze icoontjes staan ook altijd onderaan in de nieuwsbrief.

Wil je iets plaatsen bij de club?

Wil je een bericht/foto's/evenement plaatsen maar weet je niet hoe? Stel je vraag dan via mc@vanzijderveld.nl en je krijgt zo snel mogelijk bericht.

Tags