Overslaan en naar de inhoud gaan
adidas clubshirt voor de jeugd

Eerste groep jeugdleden ontvangt nieuw Adidas clubshirt

Sporthal De Meerkamp zal komende maanden meer en meer blauw kleuren door badmintonvereniging Van Zijderveld. Het nieuwe Adidas clubshirt wordt namelijk uitgereikt aan alle bestaande- en nieuwe clubleden.

“We starten met de uitgifte van het nieuwe Adidas clubshirt aan de jeugd. Het is met enige creativiteit gelukt om twee extra jeugdtrainingen in te passen op de dagen dat we in sporthal De Meerkamp badmintonnen. Daarmee is de wachtlijst weggewerkt en bieden we op woensdag en vrijdag aan ruim 70 kinderen veel badmintonplezier", aldus voorzitter Jurjen Douma.

Sporthal De Meerkamp zal komende maanden meer en meer blauw kleuren door badmintonvereniging Van Zijderveld. Het nieuwe Adidas clubshirt wordt namelijk uitgereikt aan alle clubleden die tijdens de coronaperiode de vereniging trouw zijn gebleven. Nieuwe leden verwelkomen we graag met ingang van 23 augustus. Ook voor hen ligt er een nieuw Adidas clubshirt klaar!

De Adidas clubshirt actie wordt uitgevoerd in samenwerking met Allrackets.com uit Delft en Adidas. Met Allrackets.com en Adidas is in mei 2021 een sponsorovereenkomst aangegaan voor de periode van 3 jaar.

Tags