Overslaan en naar de inhoud gaan

Ik abonneer mij op de nieuwsbrief

Inschrijven voor de nieuwsbrief

toelichting

Het aanmelden voor de nieuwsbrief gaat via zogenaamde "tweewegverificatie". Dat wil zeggen dat we een email zenden naar het hiernaast ingevulde emailadres. In die email staat een button (met een link) waarop je moet klikken om te bevestigen dat je onze nieuwsbrief op dat emailadres wilt ontvangen. Doe je dat niet, kom je niet in onze verzendlijst voor toezending van de nieuwsbrief.

Geen bevestigings email ontvangen? Kijk dan in de spam- of reclamemap van je emailsoftware. Soms komt onze bevestigingsmail in één van deze mappen terecht.
Van Zijderveld bewaart en verwerkt je gegevens in het hiergetoonde formulier voor de volgende doelen:
  • Het samenstellen en verzenden van een persoonlijke nieuwsbrief;
  • Het toezenden van informatie over de producten en diensten die je van ons hebt afgenomen of kan afnemen;
  • Het incidenteel toezenden van aanbiedingen van Van Zijderveld-producten en van producten van de sponsoren van de club;
  • Het samenstellen en verzenden van een jaarlijkse verjaardagskaart.
Klik hier voor het overzicht met meest recente niewsbrieven.
Als je geen nieuwsbrief van Van Zijderveld meer wilt ontvangen, dan kun je je uitschrijven. Je kunt dat doen door op de link in een door Van Zijderveld verstuurde nieuwsbrief te klikken.

Via een "nieuwsbrief" versturen dan nog wel de statutair verplichte informatie van het bestuur aan de leden van de vereniging, zoals een uitnodiging voor een periodieke Algemene Ledenvergadering.