Overslaan en naar de inhoud gaan
klok

Kom op tijd voor je training!

Trainingsgroep 5e divisie en hoger start 3 augustus. Alle overige trainingsgroepen starten 17 augustus. Zorg dat je 15 minuten voor aanvang van je training in de sporthal aanwezig bent! Volg de badmintonrichtlijnen in sportal De Meerkamp op als gevolg van het coronavirus.

Op maandag 3 en donderdag 6 augustus start Rick Prins met de training van de competitiespelers in de 5e divisie en hoger.

Op maandag 17 augustus (eerste maandag na de zomervakantie) starten ook alle overige trainingsgroepen volgens het normale schema. De recreantentraining wordt verzorgd door Roland Pereboom. De jeugd en de senioren in de 6e Divisie en lager worden getraind door Joshua Tan, Dionne de Hoop en Mireille van Daal.

Eén van de voorwaarden om de trainersstaf in de gelegenheid te stellen de competitiedoelstellingen te halen is dat elke training op de afgesproken tijd kan beginnen. Dat wil zeggen dat de deelnemers 15 minuten voor aanvang van een training in de sporthal aanwezig zijn en bij aanvang van de training op de baan staan. De trainingen starten zo op tijd. Rick, Joshua, Dionne en Mireille zullen daarop toezien.

Voor de training op tijd aanwezig zijn doe je voor en met elkaar. Zo benut de groep alle trainingsminuten maximaal, maak je elkaar beter en worden verstoringen door laatkomers tot een minimum beperkt.

PLAN op tijd, KOM op tijd, BEGIN op tijd!

NB: de badminton richtlijnen als gevolg van het coronavirus staan (nu nog) op de pagina van het zomerbadminton en blijven ongewijzigd van toepassing op de reguliere trainingen.