Overslaan en naar de inhoud gaan

updates en verhalen Jeugd • corona toegangsbewijs
  Badmintonnen met gelding corona toegangsbewijs en zonder publiek
  Om toegang te krijgen tot sporthal De Meerkamp hebben sporters (18+) een corona toegangsbewijs nodig. Vanaf 8 november gaat het bestuur het corona toegangsbewijs bij de toegang tot de sporthal actief scannen. Alleen met een geldig toegangsbewijs krijgen je als sporter toegang tot sporthal De Meerkamp!
 • badminton kennisbank
  Is een teller ook de scheidsrechter van een badmintonwedstrijd?
  Het antwoord lees je in de kennisbank van badmintonline.nl. Je vindt er uitleg over badmintontermen, spelregels, slagen en meer. Daarbij wordt zo mogelijk gebruik gemaakt van korte Youtubefilmpjes. Ook krijg je antwoord op badmintonvragen.
 • 50 jaar
  Van Zijderveld: 50 jaar en vol ambitie
  Badmintonvereniging Van Zijderveld bestaat dit jaar 50 jaar. De badmintonners uit Amstelveen hebben in dit jubileumjaar de ambitie om wederom de stap naar de Nederlandse eredivisie te maken. Het enthousiasme bij talenten in de regio Amsterdam voor badmintonnen bij Van Zijderveld draagt daaraan bij.
 • Riya Sivakumar (rechts)
  Eindelijk weer op een podium
  Nu er weer badmintontoernooien op de kalender staan, weten de spelers van Van Zijderveld uit Amstelveen ook weer de weg naar het podium te vinden. Riya Sivakumar winnaar DE4 via afgetekende prestatie! Jochem Manné/Max Strijker (Bavel BC) winnaars in de HD6.
 • WOW!
  adidas clubshirt voor de jeugd
  Eerste groep jeugdleden ontvangt nieuw Adidas clubshirt
  Sporthal De Meerkamp zal komende maanden meer en meer blauw kleuren door badmintonvereniging Van Zijderveld. Het nieuwe Adidas clubshirt wordt namelijk uitgereikt aan alle bestaande- en nieuwe clubleden.
 • adidas hoofdsponsor
  Adidas nieuwe kledingsponsor badmintonvereniging Van Zijderveld
  Adidas wordt per 1 augustus kledingsponsor van badmintonvereniging Van Zijderveld en verbindt zich voor drie jaar aan de Amstelveense club.
Abonneer op Jeugd