Overslaan en naar de inhoud gaan
 • afgelastingen

  Afgelastingen competities Badminton Nederland, zondag 10 dec.

  Alle competitiewedstrijden in regio Noord, Oost, Centrum, Noord-Holland, Noord-Brabant en Limburg zijn voor zondag 10 december 2017 afgelast. Inmiddels is ook bekend dat de wedstrijden bondscompetitie zijn afgelast.
 • wedstrijd

  Blessuregolf Van Zijderveld 1 houdt aan

  Dit weekend was de eerste wedstrijd in de handhavingspoule van de Eredivisie. Het was belangrijk voor Van Zijderveld om goed te beginnen. De eerste wedstrijd was tegen Barendrecht, een directe concurrent. Barendrecht kon net als Van Zijderveld niet zijn sterkste team opstellen, dus beide teams waren niet compleet. 

 • Ieva Pope

  Badmintonspektakel in De Meerkamp op zondag 17 december

  Teams Eredivisie en 1e Divisie Bond spelen thuiswedstrijden competitie zondag 17 december in De Meerkamp. Kom supporteren!
 • team 1 linda Chen

  Van Zijderveld 1 uit naar Barendrecht op 2 december

  In de handhavingspoule van de Eredivisie speelt Van Zijderveld 1 haar eerste wedstrijd uit in en tegen Barendrecht op 2 december.
 • linda

  Nieuwe ronde nieuwe kansen

  De eerste ronde van de competitie in de Eredivisie zit erop. Helaas heeft Van Zijderveld niet één keer met een compleet team gespeeld. Ook de laatste wedstrijd tegen KEMBIT Roosterse BC moesten we een beroep doen op invallers en wel uit team 4 (3e divisie).

 • foto

  1e zege Van Zijderveld in Eredivisie

  Van Zijderveld team 1 heeft zaterdag 22 oktober 2017 de uitwedstrijd tegen hekkensluiter en sterk gehavend Victoria uit Hoensbroek gewonnen met 8-0. Drie partijen werden door de Hoensbroekers al verloren gegeven, waarna nog om vijf partijen werd gestreden. Deze partijen werden allemaal in het voordeel van Van Zijderveld beslist met dank aan onze invallers Manouk Los en Dionne de Hoop.
  Als positief detail kan nog worden vermeld dat Leon Ham zijn heren enkel 2 heeft gewonnen en op goede weg terug lijkt van een blessure.

Abonneer op Eredivisie