Overslaan en naar de inhoud gaan
bestuurslid gezocht

Geef jij van Zijderveld een boost?

Heb jij zin om met ons Van Zijderveld verder op de (badminton) kaart te zetten? Help onze club dan met invulling van de functie van secretaris, penningmeester en algemeen bestuurslid. 

Zoals je wellicht al weet is Van Zijderveld een grote badmintonvereniging in Amstelveen met wekelijks vier dagdelen training aan jeugd, recreanten en competitiespelers. In het weekend badmintonnen elf teams in competitieverband van vierde klasse regio tot Eredivisie. Ook recreanten krijgen veel aandacht en wordt er jaarlijks een landelijk Junior Master jeugdtoernooi georganiseerd. Het ledental schommelt tussen 175 - 200 leden en vertoont een stijgende lijn.

Is badminton jouw passie en wil je jouw talenten en vaardigheden inzetten- of verder ontwikkelen binnen onze vereniging? Pak dan je kans en help onze mooie club verder te laten groeien. Het bestuur is op zoek naar enthousiaste leden voor drie functies: secretaris, penningmeester en algemeen bestuurslid.

Dus, ben jij die echte regelaar, heb je affiniteit met wat onze leden motiveert om bij onze club te spelen of beschik je over enige administratieve ervaring? Help onze vereniging te laten groeien en toon je interesse voor één van de bestuursfuncties. Neem contact op met Jurjen Douma jr., vaak aanwezig in sporthal De Meerkamp of stuur een e-mailtje naar voorzitter@vanzijderveld.nl.

Wij komen graag met jou in contact,

Het bestuur.

Periode plaatsing
28 december 2017 - 00:52:26 uur - 10 februari 2018 - 18:52:26 uur
Tags