Overslaan en naar de inhoud gaan
zomerbadminton

Zomerbadminton in juli en augustus !

Met ingang van 28 juni organiseert Van Zijderveld zomerbadminton in juli en augustus in sporthal De Meerkamp. Van Zijderveld is erin geslaagd op diverse momenten per week zaalruimte te huren van AmstelveenSport. Bekijk het programma met speeldata, tijden en groepen.

Voor de teams in de 1e t/m 5e divisie van de bondscompetitie starten de trainingen begin augustus.

 

UPDATE 10 JUNI

AmstelveenSport (het voormalige Sportbedrijf Amstelveen) heeft medegedeeld dat in augustus de verlichting wordt vervangen in sporthal De Meerkamp. Als gevolg hiervan is de sporthal gesloten van 11 t/m 20 augustus. Onze vereniging is vervangende speelruimte aangeboden in de Ben Goudsmithal en de Nieuwe Bankrashal. De wijzigingen zijn in het overzicht met zomerbadminton verwerkt. Het is helaas niet gelukt om voor de groep "recreantentraining overdag" een alternatief te vinden. Deze groep kan op een aantal banen terecht op woensdag en vrijdag, tussen 18:30 en 20: 30 uur.

Start nieuwe badmintonseizoen

Op maandag 23 augustus begint het nieuwe badmintionseizoen 21/22 en starten alle clubactiviteiten met trainingen voor de jeugd, senioren en recreanten volgens een nieuw schema, dat hier op deze website is gepubliceerd.