Overslaan en naar de inhoud gaan
sportcafe de meerkamp

Sportcafé De Meerkamp, voor het lekkerste softijs van Amstelveen!

Sportcafé De Meerkamp geeft elke bezoeker van sportcomplex De Meerkamp een vrolijk, gastvrij en sportief gevoel. Het sportcafé maakt van uw kinder-, familief- of bedrijfsfeestje een onvergetelijk middag of avond. Het sportcafé verwent u met het lekkerste softijs van Amstelveen!

ZAALVERHUUR

Zoekt u een leuke ruimte om voor minimaal 40 personen en minimaal 3 uur voor uw (bedrijfs)feest, receptie, familieavond of welke gelegenheid dan ook? Sportcafé De Meerkamp is dé locatie. Gratis parkeergelegenheid voor de deur en goed bereikbaar met het openbaar vervoer! U kunt onze ruimte op verschillende manieren huren. Bij alle opties heeft u uw uitgaven volledig in eigen hand, en zijn er geen verrassingen achteraf:

KINDERFEESTJES

Ben je jarig of heb je gewoon zin in een feestje? Nodig je vriendjes en vriendinnetjes uit voor een supertof feest in het zwembad! Jullie zijn elke dag van de week van harte welkom om bij Sportcafé De Meerkamp je feestje te vieren. Reserveer nu voor een spetterend zwemfeest! 

DISCOZWEMMEN

Wij hebben ook een leuk aanbod tijdens de avonden met discozwemmen in zwembad De Meerkamp. 

OVER ONS

Sportcafé De Meerkamp is een zelfstandig horecabedrijf gevestigd in Sportcentrum De Meerkamp. Pascal en zijn team werken zeer nauw samen met de mensen van het sportcentrum om elke bezoeker van het complex een vrolijk, gastvrij en sportief gevoel te geven. Wij zijn een laagdrempelig bedrijf met een zeer gevarieerd publiek: Banenzwemmers, aquarobic-deelnemers, badminton spelers, zaalvoetballers, ouders die hun kinderen naar zwemles brengen. Kinderen en ouderen van alle leeftijden waarderen de ongedwongen en ontspannen sfeer van Sportcafé De Meerkamp. De deuren naar het terras staan altijd open, op de leestafel liggen tijdschriften met verschillende thema's evenals de Telegraaf.


Loop eens bij ons binnen; we zijn u graag tot dienst!