Overslaan en naar de inhoud gaan
picknick

Verenigingspicknick met BBQ op zondag 3 juli 2022

Ter afsluiting van het badmintonseizoen 2021/2022 organiseert Van Zijderveld een picknick met BBQ op zondag 3 juli. Iedereen is van harte welkom om met ons een leuke middag te hebben. We verzamelen om 13.00 uur op het grote speelveld in het Amsterdamse Bos.

Moet ik mij aanmelden?

Om aan de vereningspicknick deel te nemen hoef je je niet aan te melden. Gewoon 3 juli in je agenda zetten en om 13.00 uur naar het grote speelveld in het Amsterdamse Bos komen.

De organisatie neemt een BBQ en kooltjes mee.

Wat neem je zelf mee?

  • Hapjes (ook voor op de BBQ) en drankjes. We vragen je dus om zelf eten en/of drinken mee te nemen. Zo kunnen we elkaar verrassen met veel lekkere hapjes;
  • Spelletjes: speedminton, voetbal, frisbee en rackets met de nieuwe air badmintonshuttles. Bedenk wat leuks;
  • Zwemspullen, handdoek, droge kleren. De jeugd kan er een natte boel van maken!

Met wie stem ik iets af?

Voor eten/drinken of andere dingen die je wil afstemmen met de organisatie kan je contact opnemen met Jurjen Douma jr, email: voorzitter@vanzijderveld.nl .

Wat zijn de kosten?

De verenigingspicknick is een gezamenlijke activiteit van alle leden, familie en supporters. Ieder jaar nemen deelnemers aan de picknick voldoende eten en drinken voor elkaar mee, zodat een financiële bijdrage nog niet nodig is geweest.
Dat gaat dit jaar zeker ook weer lukken!

Hoe weet ik of het doorgaat?

We weten natuurlijk nu nog niet of het zondag 3 juli ook picknickweer wordt. Daarom krijgt iedereen uiterlijk zaterdag 2 juli via de nieuwsbrief nog een berichtje of de picknick definitief doorgaat. Dit melden we ook op onze facebook-groepspagina en op de website.

Samenvatting:

Activiteit: Van Zijderveld vereningspicknick met BBQ.
Datum: Zondag 3 juli, aanvang 13.00 uur
Locatie: Grote speelveld Amsterdamse Bos (coördinaten: 52.319329050469904, 4.827276073068633)

Graag tot zondag 3 juli !

Met vriendelijke groeten
De  organisatie.

Tags