Overslaan en naar de inhoud gaan
picknick

Uitnodiging Picknick Amsterdamse Bos

[DE PICKNICK GAAT DOOR] Zondag 8 juli organiseert Van Zijderveld een Picknick op de grote speelweide in het Amsterdamse Bos. Leden, broers/zussen, vaders/moeders en familie zijn van harte welkom om met ons een leuke middag te hebben. We verzamelen om 13. 00 uur op de grote speelweide.

Moet ik mij aanmelden?

Om aan de Picknick deel te nemen hoef je je niet aan te melden. Gewoon nu onze uitnodiging in je agenda zetten en op zondag 8 juli om 13.00 uur naar het Amsterdamse Bos komen.

De organisatie neemt een BBQ en kooltjes mee.

Wat neem ik mee?

  • Hapjes (ook voor op de BBQ) en drankjes. We vragen je om zelf eten en/of drinken mee te nemen. Zo kunnen we elkaar verrassen met veel lekkere hapjes;
  • Spelletjes: speedminton, voetbal, frisbee. Bedenk wat leuks;
  • Zwemspullen, handdoek, droge kleren. De jeugd kan er een natte boel van maken.

Met wie stem ik iets af?

Voor eten/drinken of andere dingen die je wil afstemmen met de organisatie kan je contact opnemen met Jurjen Douma jr, email: voorzitter@vanzijderveld.nl .

Wat zijn de kosten?

De Picknick is een gezamenlijke activiteit van badmintonvereniging Van Zijderveld met haar leden, familie van de leden en supporters. Ieder jaar nemen deelnemers aan de Picknick voldoende eten en drinken voor elkaar mee, zodat een financiële bijdrage nog niet nodig is geweest. Dat gaat dit jaar zeker ook weer lukken!

Hoe weet ik of het doorgaat?

We weten natuurlijk nu nog niet of het zondag 8 juli ook picknickweer wordt. Daarom krijgt iedereen zaterdag 7/7 via de nieuwsbrief nog een berichtje of de Picknick definitief doorgaat. Dit melden we ook op onze facebook-groepspagina en op de website (bij deze gedaan).

Samenvatting:

Activiteit: Van Zijderveld Picknick
Datum: Zondag 8 juli, aanvang 13.00 uur
Locatie: Grote speelweide Amsterdamse Bos.
Er is parkeergelegenheid in de directe omgeving.

 

Locatie:

 

Graag tot zondag 8 juli !

Groeten
De  organisatie.

Tags