Overslaan en naar de inhoud gaan
allsports

Grand Café All Sports & Van Zijderveld: De perfecte match!

Gastvrijheid en gastronomie zijn de sleutelwoorden van Grand Café All Sports. De kaart is veelzijdig en de bediening vlot en vriendelijk. Op zoek naar een locatie voor jouw feestje? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Fusion style restaurant of sportcafé?

Gastvrijheid en gastronomie zijn de sleutelwoorden van Grand Café All Sports. De gast is het uitgangspunt en komt bij sportcomplex De Meerkamp helemaal aan zijn trekken. Niet alleen lijf en leden, maar ook de inwendige mens wordt verwend. Aan de bar of restauranttafel van Grand Café All Sports is het goed toeven en zodra het weer het toelaat op ons zonnige terras.

Onze veelzijdige menukaart voor lunch & diner!

De kaart is veelzijdig en de bediening vlot en vriendelijk. Op ieder moment van de dag is de complete kaart te bestellen. Koffie of lunch, alcoholische versnapering of diner, een goed glas wijn of gezond tussendoortje; alles is mogelijk. Vraag ook naar onze dagelijks wisselende specialiteit! Ook aan de allerkleinsten is gedacht, voor hen is er een speciaal kindermenu.

Meer dan alleen een Grandcafé Restaurant!

Dezelfde kwaliteit van Grand Café All Sports is tevens verkrijgbaar in het bar-, restaurantgedeelte van de sauna. Reserveren? Reserveren is niet noodzakelijk, maar kan wenselijk zijn. Grotere gezelschappen adviseren wij wel te reserveren!

Feesten & partijen

Op zoek naar een locatie voor jouw feestje? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!