Overslaan en naar de inhoud gaan
sportweek

Open speelavond op woensdag 25 september

Tijdens de Nationale Sportweek 2019 is iedereen op woensdag 25 september welkom om kennis te maken met badminton bij Van Zijderveld in Amstelveen. #BEACTIVE #NSW2019 

Altijd al eens willen badmintonnen op een echte wedstrijdbaan? Beleef badminton zelf als fantastische sport, die geen leeftijdsgrenzen kent, die de conditie ondersteunt en waarmee je vrienden voor het leven maakt. We heten je van harte welkom bij badmintonvereniging Van Zijderveld in Amstelveen.

Doe mee

Van Zijderveld doet mee met de Nationale Sportweek. Op woensdag 25 september is er speelgelegenheid voor zowel jeugd als senioren:

  • Jeugd: woensdag 25/9, aanvang 17.30 uur tot 19.00 uur;
  • Senioren: woensdag 25/9, aanvang 20.30 uur tot 22.00 uur.

Zelf graag zaalsportschoenen meenemen (geen zwarte zolen). Spelmaterialen zoals rackets zijn aanwezig.

Locatie

Van Zijderveld speelt in sporthal De Meerkamp, Van der Hooplaan 239, 1185 LN Amstelveen

Zo meld je je aan

Aanmelden is niet verplicht, maar helpt ons wel bij de voorbereiding van deze open speelavond.

 

 

 

Even voorstellen

Badmintonvereniging Van Zijderveld heeft een grote historie en ambitie als het om badminton gaat. De Amstelveense vereniging is opgericht door Rob van Zijderveld in 1971 en is al jaren een begrip in badmintonland. Veel spelers, zowel bij de jeugd als senioren, zijn Nederlands kampioen geworden.
Naast sportieve doelen is Van Zijderveld een club om samen veilig recreatief of in competitieverband te kunnen sporten. Ook organiseert Van Zijderveld recreatieve (familie) toernooien en verschillende uitjes.