Overslaan en naar de inhoud gaan
klok

Alle activiteiten starten maandag 26 augustus

Met ingang van maandag 26 augustus starten de trainingen van alle competitiegroepen weer zoals we gewend zijn. Zorg dat je 15 minuten voor aanvang van je training in de sporthal aanwezig bent!

De recreantentraining wordt verzorgd door Roland Pereboom. De jeugd en de senioren in de 5e Divisie en lager worden getraind door Joshua Tan en Dionne de Hoop. Voor de seniorengroep van 4e Divisie en hoger verwelkomen we Rick Prins als trainer. Voor de club is Rick geen onbekende en hem kennende zal hij het maximaal haalbare uit de trainingsgroep willen halen om op het hoogste niveau mee te doen om de prijzen. De club wenst hem succes en veel trainingsplezier.

Eén van de voorwaarden om de trainersstaf in de gelegenheid te stellen de competitiedoelstellingen te halen is dat elke training op de afgesproken tijd kan beginnen. Dat wil zeggen dat de deelnemers 15 minuten voor aanvang van een training in de sporthal aanwezig zijn en bij aanvang van de training op de baan staan. De trainingen starten zo op tijd. Rick, Joshua en Dionne zullen daarop toezien.

Voor de training op tijd aanwezig zijn doe je voor en met elkaar. Zo benut de groep alle trainingsminuten maximaal, maak je elkaar beter en worden verstoringen door laatkomers tot een minimum beperkt.

PLAN op tijd, KOM op tijd, BEGIN op tijd!

Tags