Overslaan en naar de inhoud gaan
recreanten toernooi

Recreanten Team Toernooi in Alphen 16 december 2017

Voor de 4de keer vindt het Alphense Recreanten Team Toernooi (ARTT) plaats in samenwerking met de Badmintonclub Limes, voorheen Flair, in Alphen a/d Rijn. Evenals vorig jaar is ervoor gekozen om het toernooi op de zaterdag voor de Kerst te organiseren.
Voor degenen, die dit toernooi (nog) niet kennen, volgt hier nog een korte uitleg.

Spelvormen: Mixed dubbel en Gemengd dubbel

Het aantal deelnemers per team kan variëren van 4 tot 8 spelers met minimaal twee dames en twee heren. Ondanks een verschillend aantal deelnemers per team speelt iedere speler toch evenveel wedstrijden, waardoor het een ultieme uitdaging wordt voor de veelspelers!

Verder staat dit toernooi in het teken van de jaarwisseling en zijn er natuurlijk oliebollen.

Dit toernooi is er één van de drie, beginnend met het Landelijk Recreanten Team Toernooi in maart inArnhem, gevolgd door het Mixed-dubbel Recreanten Team Toernooi in oktober in Almere en als laatste het Alphense Recreanten Team Toernooi.

Bij alle drie de toernooien geldt dat er veel gespeeld wordt, plaats vindt in hele grote hallen of onder speciale omstandigheden en naast het badmintonspelen, ook een dagje uit is.

Informatie en inschrijven

Wij verzoeken je het inschrijfformulier te kopiëren en ook aan andere, jouw bekende, verenigingen te geven, om ook hen te wijzen op dit toernooi. Alle inzendingen worden geplaatst als zij uiterlijk op 1 december 2017 binnen zijn.

Informatie: http://alphensertt.nl/
Inschrijven: Aanmeldformulier

Periode plaatsing
30 september 2017 - 14:15:36 uur - 16 december 2017 - 08:15:36 uur