Overslaan en naar de inhoud gaan
sportweek

Open Speelavond 13 september

In de "Nationale Sportweek" organiseert Van Zijderveld een “Open Speelavond” op woensdag 13 september in sportcentrum De Meerkamp in Amstelveen.

Kom naar de “Open Speelavond” bij badmintonverenigng Van Zijderveld en beleef badminton zelf als fantastische sport, die geen leeftijdsgrenzen kent, die de conditie ondersteunt en waarmee je vrienden voor het leven maakt.

Voor Jeugd

Jeugd tot 18 jaar is woensdag 13 september welkom om vanaf 17.30 uur tot 19.00 uur eens flink tegen een shuttle te slaan en een training mee te doen.

Voor Senioren

Senioren kunnen op deze woensdagavond de 13e september in sporthal De Meerkamp vanaf 20.30 uur een recreantentraining bijwonen.

Informatie

Deelnemen aan de "Open Speelavond" is gratis.

Graag eigen zaalschoenen meenemen. Spelmaterialen zijn in de zaal aanwezig.

Voor informatie en aanmelden “Open Speelavond”: Jurjen Douma sr., tel: 06 14692075 of stel uw vraag via www.vanzijderveld.nl/nl/contact

Even voorstellen

Badmintonvereniging Van Zijderveld heeft een grote historie en ambitie als het om badminton gaat. De Amstelveense vereniging is opgericht door Rob van Zijderveld in 1971 en is al jaren een begrip in badmintonland. Veel spelers, zowel bij de jeugd als senioren, zijn Nederlands kampioen geworden. Naast sportieve doelen is Van Zijderveld een club om samen veilig recreatief of in competitieverband te kunnen sporten. Ook organiseert Van Zijderveld recreatieve (familie) toernooien en verschillende uitjes.

Voor informatie: www.vanzijderveld.nl of volg ons op twitter via #vanzijderveldbv.

Nationale Sportweek

De Nationale Sportweek is een initiatief van NOC*NSF met als doel om lekker sporten en bewegen te promoten. Tijdens deze week zetten honderden sportclubs, sportbonden, gemeenten en andere organisaties uit heel Nederland hun deuren open en verzorgen ze sportclinics, -toernooien en -demonstraties. De Nationale Sportweek vindt plaats van 9 tot en met 17 september 2017.

Het thema ‘Ik neem je mee!’ is nauw verbonden met de Nationale Sportweek. Enthousiaste sporters worden dan geactiveerd om iemand mee te nemen naar hun sportclub die niet of weinig sport. Het is een effectieve manier om inactieve mensen van de bank te krijgen of vrijwilligers voor je sportclub te werven. Voor sportclubs en gemeenten dus een mooie kans om sportactiviteiten te organiseren die hierbij passen.

In 2016 werden er landelijk 9.000 sportactiviteiten georganiseerd waaraan ruim één miljoen Nederlanders deelnamen. Recordaantallen, die ieder jaar weer toenemen.

Informatie: www.nationale sportweek.nl.

Periode plaatsing
30 augustus 2017 - 16:54:09 uur - 14 september 2017 - 02:54:09 uur
Tags