Overslaan en naar de inhoud gaan
clubactie

Doe mee met de Grote Clubactie

Badmintonvereniging Van Zijderveld doet mee met de landelijke Grote Clubactie die zaterdag 16 september start.

Koop uw loten bij Van Zijderveld. Er zijn mooie prijzen. Van de opbrengst van de verkochte loten gaat 80% direct naar de clubkas.

Belangrijke informatie voor verkopers

Bij een verkoop reken je niet contact af (neem geen geld in ontvangst). Laat een koper van loten een eenmalige machtiging invullen (= (bank-/of girorekening invullen + handtekening zetten). Lever je boekje met verkochte loten in bij de trainer op jouw speelavond.

Heel belangrijke informatie voor verkopers

Het verenigingslid dat de meeste loten verkoop belonen wij met een lekkere (slagroom) taart!

Update: Uiterste inleverdatum van de boekjes is 17 november bij je trainer in sporthal De Meerkamp.

Wat is de Grote Clubactie?

Al 45 jaar steunt de Nationale Stichting Grote Clubactie het Nederlandse verenigingsleven. Volgens ons zijn verenigingen namelijk de basis voor een gezonde samenleving. Daarom organiseren wij jaarlijks een landelijke loterij waarmee verenigingen extra inkomsten werven.

Extra inkomsten

Iedere club kan extra geld namelijk goed gebruiken. Clubhuizen hebben onderhoud nodig en materialen moeten worden vervangen. De afgelopen jaren hebben duizenden verenigingen met de Grote Clubactie hun doelen gerealiseerd.

Hoe werkt het?

Of het nu om sport, hobby of cultuur gaat, alle verenigingen zijn bij ons welkom. De loten worden verkocht voor €3,- per stuk. Hiervan gaat 80% rechtstreeks naar de vereniging. Dit is al sinds het eerste lot een feit en daarmee ook de kracht van de Grote Clubactie.

Online verkoop

Het is ook mogelijk de loten direct online te kopen op de speciale Grote Clubactie pagina van Van Zijderveld. Dus heb je onze verkoper gemist? Ga dan naar https://clubactie.nl/actie/VanZijderveld en bestel je loten online.

Ons doel

De Grote Clubactie heeft als hoofddoel het financieel gezonder maken van het Nederlandse verenigingsleven. Daarom zijn we ook trots dat er in 2016 bijna €8.000.000,- werd opgehaald door de deelnemende verenigingen, waarvan 80% naar de clubs gaat!

Verkoopwedstrijd 2017

Stimuleer uw lotenverkopende jeugd om mee te doen met onze landelijke Kids-Verkoopwedstrijd! Ook dit jaar organiseert de Grote Clubactie deze wedstrijd speciaal voor lotenverkopers t/m 13 jaar. 

De beste lotenverkopers maken kans op een Playstation 4, een fiets of één van de andere mooie prijzen zoals entreekaarten voor een pretpark of een trainingspak van Masita.

Overzicht Prijzenpakket verkoopwedstrijd.

Actieperiode

De Grote Clubactie begint dit jaar op zaterdag 16 september 2017. Loten mogen t/m 23 november 2017 geregistreerd worden.

Lees meer:

Periode plaatsing
16 september 2017 - 12:51:28 uur - 23 november 2017 - 06:51:28 uur