Overslaan en naar de inhoud gaan
wedstrijd

Blessuregolf Van Zijderveld 1 houdt aan

Dit weekend was de eerste wedstrijd in de handhavingspoule van de Eredivisie. Het was belangrijk voor Van Zijderveld om goed te beginnen. De eerste wedstrijd was tegen Barendrecht, een directe concurrent. Barendrecht kon net als Van Zijderveld niet zijn sterkste team opstellen, dus beide teams waren niet compleet. 

Thomas langs de lijn
Thomas Sibbald komt dit seizoen niet meer voor Van Zijderveld in actie. De meniscus in zijn pols is beschadigd en zal hiervoor geopereerd moeten worden, Maikel Spruyt was voor deze wedstrijd zijn vervanger. Manouk Los van team 2 verkeerde in een goede vorm en was een goede aanvulling voor team 1.

Leon speelt arm uit de kom
Bij de eerste wedstrijd HD werd de wedstrijd opgeschrikt door een val van Leon Ham, waardoor zijn arm uit de kom raakte. Gelukkig kon hij zijn wedstrijden wel uitspelen.

Knieblessure voor Manouk
In de DE was de schrik groter, omdat Manouk door haar knie ging, op een stand van 15-20 in het voordeel van Manouk. Manouk besloot om verder te spelen om te proberen om het macht-point binnen te slepen. Gelukkig haalde zij het laatste punt binnen. Door deze blessure werd de GD1 opgegeven.

De wedstrijd werd met 6-2 verloren. De vorm en het geluk zitten Van Zijderveld 1 momenteel niet mee.    
In ieder geval moet de blessuregolf stoppen!

Met vriendelijke groeten,
Team 1 / Max Sibbald


Dubbelweekend 16/17 december

Op 16 en 17 december komt team 1 weer in actie. Eerst staat op zaterdagavond 19.00 uur de uitwedstrijd tegen Smashing uit Wijchen op het programma. Op zondag speelt Van Zijderveld thuis tegen KEMBIT Roosterse BC 1. De wedstrijd start om 13.00 uur in sporthal De Meerkamp.

Zondag de 17e belooft een mooi badmintonspektakel in sporthal De Meerkamp te worden. Dan treden team 1 èn team 2 (1e Divisie Bond) om 13.00 uur gelijktijdig aan voor hun thuiswedstrijd. Voor beide teams staat veel op het spel.
  
Een mooie gelegenheid om de hoogste Van Zijderveld teams in actie te zien en flink aan te moedigen.
Kunnen we zondag de 17e op jouw support rekenen?

Met vriendelijke groeten,
Harold Beffers

 
 
Periode plaatsing
05 december 2017 - 12:19:37 uur - 19 december 2017 - 06:19:37 uur
Tags