Overslaan en naar de inhoud gaan
sportactie

AH Sportactie open speelavond

Doe mee met de AH Sportactie en speel op woensdag badminton bij Van Zijderveld.

Altijd al eens willen badmintonnen op een echte wedstrijdbaan? Beleef badminton zelf als fantastische sport, die geen leeftijdsgrenzen kent, die de conditie ondersteunt en waarmee je vrienden voor het leven maakt. We heten je van Harte welkom bij onze club.

Doe mee

Van Zijderveld doet mee aan de AH Sportactie die loopt van 4 september tot 3 december 2017. Klanten van de Albert Heijn kunnen vanaf maandag 4 september sportzegels sparen om mee te doen op een speelavond bij onze badmintonvereniging. Er is speelgelegenheid voor zowel jeugd als senioren:

  • Jeugd: woensdag, aanvang 17.30 uur tot 19.00 uur;
  • Senioren: woensdag, aanvang 20.30 uur tot 22.00 uur.

Zelf graag zaalsportschoenen meenemen (geen zwarte zolen). Spelmaterialen zoals rackets zijn aanwezig.

Locatie

Van Zijderveld speelt in sporthal De Meerkamp, Van der Hooplaan 239, 1185 LN Amstelveen

Zo meld je je aan

Je kan bij Van Zijderveld deelnemen aan drie (3) open speelavonden.

Kijk hier of er nog plaatsen beschikbaar zijn en schrijf je dan snel in.

AH Sportactie

Lees meer over de AH Sportactie op www.ahsportactie.nl

De AH Sportactie start op maandag 4 september en eindigt op zondag 24 september. In deze periode kunnen klanten van de Albert Heijn zegels sparen en met een volle spaarkaart t/m 3 december inschrijven voor gratis sportactiviteiten. Via www.ahsportactie.nl kunnen klanten op zoek naar aangeboden sportactiviteiten in hun buurt. Via het online systeem schrijven de klanten zich in per sportactiviteit en krijgen de gegevens van de trainer/club. De sportclub krijgt daarbij de gegevens van de sporter, zodat ze beiden met elkaar kunnen communiceren indien nodig.

Even voorstellen

Badmintonvereniging Van Zijderveld heeft een grote historie en ambitie als het om badminton gaat. De Amstelveense vereniging is opgericht door Rob van Zijderveld in 1971 en is al jaren een begrip in badmintonland. Veel spelers, zowel bij de jeugd als senioren, zijn Nederlands kampioen geworden.
Naast sportieve doelen is Van Zijderveld een club om samen veilig recreatief of in competitieverband te kunnen sporten. Ook organiseert Van Zijderveld recreatieve (familie) toernooien en verschillende uitjes.

Periode plaatsing
04 september 2017 - 21:47:37 uur - 04 december 2017 - 15:47:37 uur
Tags